Af - 19/06-16 20:42

Dansk popstjerne griner: 'Fans tror jeg er fra England'Dansk popstjerne griner: 'Fans tror jeg er fra England'

Popkometen Alex Vargas har det sidste års tid hittet stort med ’Solid Ground’ og ikke mindst ’Shackled Up’. Han bor til daglig i London, og mange af hans danske fans tror da også, han er fra England.

Alex Vargas har optrådt i 'Game of thrones'. Cirka. Se ham fortælle her i videoen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Alex Vargas har taget den lange vej til toppen af de danske hitlister. Den 28-årige nordsjællænder flyttede for 11 år siden til London og turnerede rundt i forskellige musikalske konstellationer, men det var først, da han i 2014 skrev kontrakt med det danske pladeselskab Copenhagen Records, at danskerne fik øjnene op for hans musik.

Drama på Northside: Sanger sender sviner til festivalen fra scenen
Drama på Northside: Sanger sender sviner til festivalen fra scenen

Det sidste års tid har han hittet med numrene ’Solid Ground’ og ’Shackled Up’ og spiller denne sommer blandt andet på Roskilde Festival og Smukfest, alligevel er der mange, der stadig tror, han er englænder.

- Jeg har jo aldrig selv tænkt over, at man kunne være i tvivl, for jeg snakker jo dansk og så videre. Men jeg oplever engang imellem stadigvæk, at danske fans skriver til mig på engelsk på Facebook, fortæller Alex Vargas, da metroxpress møder ham backstage på årets Northside festival.

- Mit pladeselskab sagde også, at der nok skulle arbejdes med at få folk til at forstå det, men herregud. Det er jo bare fedt, at de lytter til min musik.

TV: Dansk popstjerne afslører: - Sådan endte jeg i 'Game of Thrones'
TV: Dansk popstjerne afslører: - Sådan endte jeg i 'Game of Thrones'

Med fast bopæl i London flyver Alex Vargas frem og tilbage mellem Danmark. Han oplever derfor ikke den danske succes på nærmeste hold.

- Det er lidt svært at forholde sig til, da jeg for eksempel ikke hører dansk radio, når jeg er i London. Så får jeg ikke den der føleles af ’hey, jeg er i radioen’.

'X Factor'-Martin tog Aarhus med storm: Her er morgendagens store stjerner
'X Factor'-Martin tog Aarhus med storm: Her er morgendagens store stjerner

Alex Vargas går med 20 festival-jobs en travl sommer i møde. Danmark har førsteprioritet, og han forventer snart at have nyt musik på vej.

- Der kommer noget til efteråret, mere kan jeg ikke sige, haha.

LÆS OGSÅ: Tog til Aarhus på festival: Nu er han Danmarks nye stjernemodel

LÆS OGSÅ: Festivalfolket: Her er de GRIMMESTE modetrends

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx