Af - 31/05-16 19:42

Fejlede som rockstjerne men så mødte han Lukas Graham: Mød forårets hotteste producerFejlede som rockstjerne men så mødte han Lukas Graham: Mød forårets hotteste producer

Du kan formentlig ikke huske hans rockband, men som producer har han sat sit præg på navne som Christopher, Brandon Beal og ikke mindst Lukas Graham. Nu har Hedegaard kastet sig over Nabiha og Patrick Dorgan.

Hør Hedegaard, Nabiha og Patrick Dorgan fortælle om deres nye single. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

27-årige Rasmus Hedegaard troede i 2009, at han skulle være rockstjerne. Sammen med to venner dannede han det elektroniske rockband The Company, flyttede fra Jylland til København, fik kontrakt med Suspekts pladeselskab Tabu Records, og vejen lå åben for en gloværdig karriere.

Lukas Graham laver vanvittig freestyle i live-interview
Lukas Graham laver vanvittig freestyle i live-interview

Men succesen udeblev, og The Company forsvandt i glemslen, én ting fik Hedegaard dog ud af sit nederlag: Han lærte at producere af Suspekts musik-troldmand Rune Rask, og via sit management fandt han sammen med Brandon Beal og ikke mindst Lukas Graham, og så begyndte det at slå gnister.

- Det første nummer jeg lavede med Lukas og Brandon var ’Better Than Yourself’, og senere udsendte vi ’Happy Home’, der jo blev kæmpestor, og som afgjort har gjort mit arbejde meget nemmere, fortæller Hedegaard, der de sidste par år har arbejdet med hele eliten af den danske popscene, og som fortiden har nyt fra Brandon Beal, Blak og Medina på vej.

Britney i topform: Se hende optræde i frækt undertøj
Britney i topform: Se hende optræde i frækt undertøj

I sidste uge sendte han singlen ’Going Home’ sammen med Nabiha og Patrick Dorgan, som han i weekenden fik testet af på karnevals-publikummet i Aalborg.

- Det gik sgu ret godt, de så ud til at kende det allerede.

Han holder til i et studie på Islands Brygge i København, men bor ellers sammen med sin kæreste i Aalborg. Han foretrækker at tage det vilde popstjerne-liv i små doser.

TV: Lukas Graham hylder Christiania foran 25 mio. seere med rørende optræden
TV: Lukas Graham hylder Christiania foran 25 mio. seere med rørende optræden

- Jeg er jo oprindeligt fra Jylland, så det er rart at kunne slappe af engang imellem, når jeg er ude og spille bliver det ofte ret vildt, det kan nemt blive til en sindssyg livsstil.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham blev Billboards nummer 2

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Milliardæren og Mærsk er væk: Liberal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx