Af - 15/10-14 12:53; Opdateret: 15/10-14 13:24

Tillykke Thomas - se dansk sangers smukke cover af Helmig-klassikerTillykke Thomas - se dansk sangers smukke cover af Helmig-klassiker

Hylder Thomas Helmig med et akustisk cover af klassikeren 'Det er mig der står herude og banker på'.

Thomas Helmigs 50 års fødselsdag skal selvfølgelig fejres med manér - og her har sangeren Gregersen valgt at kaste sig ud i et akustisk cover af klassikeren 'Det er mig der står herude og banker på' fra succesalbummet 'Vejen Væk' i 1988.

- Det er jo en evergreen. Så på den måde er der lidt berøringsangst, når folk klar en klar idé om, hvordan den sang skal lyde, siger 26-årige Christoffer Gregersen om den musikalske fødselsdagshilsen.

- Thomas Helmig har betydet meget for mig både direkte og indirekte. Jeg er vokset op med hans musik, så den er efterhånden en del af min musikalske DNA.

- Og så er jeg så heldig at have været med ham på tour som hans opvarmning, hvor jeg så, at han virkelige sætter barren højt, så jeg har noget at løbe efter, fortæller sangeren.

Under turneen skulle Gregersen varme publikum op med en halv times show. Her kunne han observere, hvordan man lægger publikum ned.

- Der gik Thomas på scenen lige efter mig og gav sig selv fuldt ud de næste to og en halv time. Han har en komplet ukuelig energi.

Se Gregersens cover i videoen øverst.

Gregersen er kendt for singlerne ’Det Kun Dig’, ’Hold mig fast’ og senest ’Vender altid tilbage’.

Helmig og Reneé efter ægteskabskrise: Vi er stadig gift
Helmig og Reneé efter ægteskabskrise: Vi er stadig gift

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx