Af Kristian Dam Nygaard - 10/11-17 20:26; Opdateret: 10/11-17 20:53

Kan du høre den uden at smile? Rasmus Seebach har skrevet en smuk sang til sin afdøde farKan du høre den uden at smile? Rasmus Seebach har skrevet en smuk sang til sin afdøde far

BT og metroxpress anmelder i denne uge de nyeste danske singler. I denne uge har vi taget Gulddreng, Rasmus Seebach, Noah, Node feat. S!vas under kærlig behandling.

storybild

(Billede: PR FOTO)

Gulddreng - 'Ensom'Gulddreng har blandet Medina med Justin Bieber og skabt en fin akustisk popsang, der godt kan blive et lille efterårshit. Gulddreng er en parodi på popbranchen og stjæler fra høje til venstre, men han synger godt, og selvom teksten er lidt ensformig, så er hans fordanskning af Biebers 'Love Yourself' gennemført.

4 ud af 6 stjerner

Rasmus Seebach - 'Farfars Sang'Rasmus Seebach har gjort det til en æressag at videreføre sin far Tommys arv. Og med vanlig sans for en smuk melodi, har han skrevet en flot ode til sin far og hans evner ved et klaver. Sangen er skrevet til Rasmus Seebachs søn Holger og vil helt sikkert smelte hjerter til højre og venstre.

5 ud af 6 stjerner

Noah - 'Ved det godt'Noha alias Troels Gustavsen er en af de grå mus på den danske scene, men han har sans for en god melodi, og fandt du sympati for ham i sidste års 'Toppen af poppen', vil du kunne lide denne lille sang om at huske at holde gnisten tændt i et parforhold. Tilforladeligt uden de store udsving.

3 ud af 6 stjerner

Node feat. S!vas - 'Indifferent'Danmarks ungdom er for tiden bidt af sydamerikansk calypso-rap, og her er opkomlingen Node en af de meget populære navne. Sammen med rapperen S!vas, har han lave et dansevenligt autotunet-nummer, der uden at genopfinde genren nok skal stryge til tops på Spotify.

3 ud af 6 stjerner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx