Af Rasmus Junge - 06/06-16 09:34

Volbeat: Vi har lavet vores mest komplette albumVolbeat: Vi har lavet vores mest komplette album

Ifølge Michael Poulsen har bandet skruet ned for stileksperimenterne på ’Seal the Deal & Let’s Boogie’.

storybild

(Billede: Nathan Gallagher / PR)

Det er næppe gået mange danske rockfans næser forbi, at Volbeat i fredags udsendte deres nye album, ’Seal the Deal & Let’s Boogie’. Og skal man tro bandet selv, så er deres sjette fundlængde deres mest komplette.

Hjemvendt fra USA: Lukas Graham tog København med storm
Hjemvendt fra USA: Lukas Graham tog København med storm

Forud for udgivelsen har forsanger Michael Poulsen i et interview med det finske musikmagasin Kaaos forklaret karakteristikken således: »Hvis du går tilbage og lytter til de gamle Volbeat-plader, er der en masse miks af stilarter, rockabilly og country og punkrock og metal. På denne plade er det mere et album; det er et solidt rockalbum«.

Dansk band får guldplade i USA: 10 gange større end Lukas Graham
Dansk band får guldplade i USA: 10 gange større end Lukas Graham

Der dog stadig plads til indslag som en folk-klingende banjo på singlen ’For evigt’, en sækkepibe på ’The Loa’s Crossroad’ og et stort, gospelagtigt kor på ’Goodbye Forever’ – men selvfølgelig også masser af dobbeltpedal, tonsende guitarbredsider og store omkvæd.

Udover det mere homogene udtryk er en anden af det nye ting ved ’Seal the Deal & Let’s Boogie’, at bandet siden sidst har fået ny bassist i skikkelse af Kaspar Boye Larsen, der tidligere har optrådt som support for Volbeat med bandet The Kandidate.

Amerikansk superstar om Danmark: Derfor ser I så godt ud
Amerikansk superstar om Danmark: Derfor ser I så godt ud

Volbeat er kendte for at benytte sig af gæstesangere - tidligere med folk som Pernille Rosendahl, den danske metal-legende King Diamond og Magtens Korridorer-sanger Johan Olsen. Sidstnævnte medvirker også på det nye album på førnævnte ’For evigt’, der i flere uger har ligget i top 10 på iTunes herhjemme. Derudover medvirker den canadiske kult-garagerocker Danko Jones på nummeret ’Black Rose’.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx