Af - 24/06-16 09:28; Opdateret: 24/06-16 09:38

Pop pop: Nik & Jay er tilbage efter to år i studietPop pop: Nik & Jay er tilbage efter to år i studiet

I en pressemeddelse røber den danske popduo, at de netop har udgivet to nye sange efter to år i studiet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det folkekære makkerpar Nik & Jay fik i 2013 stor succes med deres album ‘United’. Efterfulgt af massiv tour-aktivitet, besluttede popduoen at forsvinde ned i studiet - nu er de retur med to nye sange, efter to år udenfor musikbranchens søgelys.

Citybois glæder sig til at bevise hvad de kan på Grøn Koncert
Citybois glæder sig til at bevise hvad de kan på Grøn Koncert

De to sange hedder henholdsvis ‘Magisk’ og ‘Frels Mig’. Nik & Jay forklarer i en pressemeddelelse, hvad de to sange omhandler:

- ‘Magisk’ indeholder alt det vi godt kan lide ved at lave musik. Det er gåsehud, bund, melodi, følelser, rap, sang og man kan danse til det! Frels Mig er vovet, kækt og BANG! Så rammer man.

Nik & Jay afslører: Her er vores reality-fortid
Nik & Jay afslører: Her er vores reality-fortid


Jay fortæller, at den overrumplende modtagelse duoen fik, da de tog hul på årets festival-tour i Jelling, blev den udslagsgivende faktor for at ny musik ikke længere kunne holdes tilbage:

- Vi var faktisk i tvivl om vi skulle tage på tour. Men vi valgte at gøre det – og det føles 100% rigtigt! Man kan ikke fucke med noget så simpelt som kærlighed og det er netop, hvad vi får, når vi spiller live og ny musik er vores måde at gengælde den kærlighed!”

LÆS OGSÅ: TV: Endnu en popfyr skifter frisure

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx