Af - 21/03-16 07:39

Verdenskendt rockstjerne skriver sej seddel til drengs skolelærerVerdenskendt rockstjerne skriver sej seddel til drengs skolelærer

En niårig dreng kom både træt og for sent i skole i onsdags efter en sen koncert med den verdenskendte rockstjerne Bruce Springsteen. Det rodede stjernen dog bod på.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke for sjov, at han bliver kaldt ‘Bossen’. Bruce Springsteen er notorisk kendt for sine energiske og lange koncerter, der ofte strækker sig ind i de sene aftentimer. Måske lidt for sent for en niårig dreng, der skal i skole dagen efter. Her sprang verdensstjernen dog til, skriver Mashable.

Bruce Springsteen spiller ekstra koncert i Danmark
Bruce Springsteen spiller ekstra koncert i Danmark

Drengen, som hedder Xabi Glovsky, var til koncert med Bruce Springsteen i Los Angeles, USA, i tirsdags og skulle op i skole dagen efter. Med til koncerten havde han derfor et skilt, hvor der stod: “Bruce, jeg kommer for sent i skole i morgen. Vil du ikke være sød af underskrive min seddel? :)”.

Efter koncerten kom Xabi Glovsky og hans far med om backstage, hvor Bruce Springsteen ikke nøjedes med at underskrive sedlen - han skrev en helt ny.

Springsteen synger legendariske sange i Parken til sommer
Springsteen synger legendariske sange i Parken til sommer

“Kære Fru Jackson, Xabi har været meget sent ude og rocke og rulle. Du må undskylde ham, hvis han er lidt træt,” står der på sedlen med underskrift og det hele.


Bruce Springsteen skriver børnebog
Bruce Springsteen skriver børnebog

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
38-årig kvinde indlagt: Stukket ned...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx