Af - 06/07-16 18:37; Opdateret: 06/07-16 18:57

Billet-udsalg: Derfor flygter fans fra dansk Rihanna-koncertBillet-udsalg: Derfor flygter fans fra dansk Rihanna-koncert

Trods superstjernestatus har Rihanna ikke fået udsolgt sin koncert på Refshaleøen i København torsdag aften, og på Facebook står folk i kø for at komme af med deres billetter. De føler sig snydt efter The Weeknds afbud.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er blandt verdens allerstørste popstjerner, og hendes seneste album ’Anti’ har da også ligget nummer ét i det meste af verden. Alligevel er det som om, at Rihannas koncert på Refshaleøen i København i morgen ikke kun har DMI’s truende vejrudsigt imod sig.

Coldplay leverede (næsten) det perfekte popshow: Så fedt var det
Coldplay leverede (næsten) det perfekte popshow: Så fedt var det

Da det i november blev annonceret, at Rihanna ville kigge forbi Danmark på sin verdensturné, var der stor jubel. Ud over Rihanna ville man for billetprisen nemlig også kunne opleve rapperen Big Sean og den meget populære R&B-sanger The Weeknd.

The Weeknd

The Weeknd udsendte sidste år det mega populære album ’Beauty Behind the Madness’ og har tidligere kun optrådt én gang i Danmark – som opvarmning for Drake i 2014 - så interessen for at opleve ham live i Danmark er enorm.

Citybois udsat for bizar stalker på Roskilde Festival
Citybois udsat for bizar stalker på Roskilde Festival

Derfor var skuffelsen stor, da han den 23. marts meddelte, at han alligevel ikke vil tage med Rihanna på turné, og siden har fans stået i kø for at komme af med deres billet til koncerten. De kan ikke få pengene tilbage, da The Weeknd ikke er hovednavn til eventet, hvilket ikke falder i god jord hos de mange skuffede fans.

- Mig og mine fire venner købte kun billeterne til koncerten for at se The Weeknd. Nu håber vi at kunne komme af med dem igen, så pengene ikke er spildt, fortæller jurastuderende Kasper Vissing for eksempel til metroxpress.

Går man ind på Live Nation og koncert-eventets Facebooksider, vælter det frem med koncertgængere, der nu forsøger at komme af med deres billetter.

Metroxpress har skrevet rundt til de forskellige sælgere og bortset fra et par enkelte andre undskyldninger, som 'jeg kan ikke alligevel' og' jeg skal på arbejde', går The Weeknds aflysning igen og igen. Rihanna har de enten set før eller, også skal de se hende på Smukfest til august, så hun er ikke så vigtig. The Weeknd var trækplaster for mange, og nu må de nøjes med den knap så kendte Dj Mustard.

TV: Rihanna har lige lavet den frækkeste catwalk
TV: Rihanna har lige lavet den frækkeste catwalk

Der er ikke udsolgt til koncerten endnu. Ifølge Politiken blev der før jul sat op til 25.000 billetter til salg, så det har potentiale til at blive den største koncert på Refshaleøen til dato.

Live Nation bekræfter overfor metroxpress, at man ikke kan få sin billet refunderet på grund af The Weeknds aflysning.


LÆS OGSÅ: TV: Her bryder Rihanna grædende sammen under koncert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx