Af - 05/06-16 15:22; Opdateret: 05/06-16 15:40

Roskilde-hovednavn blev erklæret død på TwitterRoskilde-hovednavn blev erklæret død på Twitter

Den amerikanske kult-gruppe Tenacious D tweetede den 5. juni, at forsangeren Jack Black var afgået ved døden.

storybild

(Billede: Mario Anzuoni)

Tenacious D spiller på Orange Scene til årets Roskilde Festival. Det er stadig sikkert, efter bandets forsanger Jack Black blev erklæret død via Twitter. Der var nemlig tale om et hackerangreb - et angreb, der fik mange fans til at få kaffen i den gale hals.

Søndag blev disse tweets sendt ud til bandets 145.000 følgere:Det lod dog til at være sandsynligt, at der var tale om et hackerangreb, fordi bandets pressemand lørdag var ude for at mane en række dødsrygter til jorden. Det seneste gik på, at han fornylig var død i New Zealand.

Sangeren, der blandt andet har skrevet sange som “Fuck Her Gently” og “Tribute”, har tidligere været udsat for flere grove dødsrygter. Der blev derfor også spekuleret i, at der ikke har været noget hackerangreb, men at det derimod kunne være gruppen selv, der stod bag den grove spøg.

Flere personer mente at have set Jack Black i levende live, blandt andet på et fly til Los Angeles og til den regnvåde Rock Am Ring-festival i Tyskland.Formodninger og rygter svirrede i luften, men søndag ved 14-tiden, blev det klart, at bandets Twitter-konto var blevet hacket. Det skete med dette tweet:


Hackeren valgte derefter selv at stå frem med dette tweet, hvor han eller hun opfordrede Tenacious D's fans til at følge hackerkontoen på Twitter:


Det tror vi IKKE, at vi gør...

LÆS OGSÅ: Jack Black og PJ Harvey kommer til Roskilde Festival

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx