Af - 05/02-14 19:09

- Jeg vil gerne væk fra numse-tingen, men det er en fed sang for helvede- Jeg vil gerne væk fra numse-tingen, men det er en fed sang for helvede

Den danske rapper TopGunn er aktuel med en ny single med titlen “Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv”. Vi ringede til ham, for at komme til bunds i hans røv-fiksering.

Se TopGunns nye video her.

Hvad er det for en single, du netop har udsendt?
- Det er en helt ny single med en video til, som jeg har optaget i Bangkok. Vi filmede i store hotelværelser og var ude og køre lidt knallert. Til sidst i videoen kan man se, at vi var lige ved at køre galt, fordi chaufføren drønede over for rødt!

Men hvad handler sangen om?
- At man ikke kan stole på en pige, der har en lille numse. Hvor min single “Tilbud”, hvor jeg også sang om røve, på en måde var en kærlighedssang, så er det her en sang, der kun handler om røve. Det der med numser må ligge dybt i min bevidsthed og ulme hele tiden. Jeg vil gerne væk fra numse-tingen, men det er en fed sang for helvede.

Men fornærmer du ikke piger, der ikke har en stor, flot røv?
- Nej, det er mere en hyldest. Jeg synes, jeg bidrager positivt til skønhedsidealet ved at snakke om store røve. Til alle jer, der har små røve - I er smukke og dejlige, og så snart I får børn, skal I nok komme med i “klubben”. Alt på en kvindekrop er i det hele taget dejligt - og øjnene er lige så vigtige som numsen.

Er der et nyt album på vej?
- Jeg arbejder så småt på projektet og vil rigtig gerne have en ny plade ud. Jeg ved allerede, hvad næste single bliver, og den kommer ikke til at handle om numser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx