Af Sebastian Kirk - 04/10-17 14:41

Nyt Eminem-album på vej - og det er allerede færdigtNyt Eminem-album på vej - og det er allerede færdigt

Eminem har ikke givet meget lyd fra sig de seneste fire år - men nu er der ny musik på vej fra raplegenden.

storybild

Eminem i 2011. (Billede: MARK RALSTON)

Det er fire år siden, vi senest fik ny musik fra Marshall Mathers A.K.A Eminem - men nu er der godt nyt til fans af den populære rapper.

Således har Eminems producer, Denaun Porter, netop afsløret via en live-video på Instagram, at et nyt album er på vej. Det skriver Mashable.

»Arbejder jeg på Eminems nye album? Nej - vi er allerede færdige. Hvad siger I til det,« lød det fra Porter - også kendt som Mr. Porter - der blandt andet har en fortid i rapgruppen D12, som Eminem også selv har været en del af.

Denaun Porter ville ikke elaborere yderligere omkring det kommende album, men supplerede blot, at det kommer til at være 'amazeballs', hvilket ikke rigtigt kan oversættes til dansk. Men det er en god ting.

Eminem selv har ikke kommenteret på sit kommende album, men han har måske også travlt med den kommende rap-komediefilm 'Bodied', der er skabt af folkene bag '8 Mile', og som Eminem er producer på.

Det seneste Eminem-album var 'The Marshall Mathers LP 2', der blev lanceret i november 2013. Det var hans syvende af slagsen, og alle har ligget nummer 1 på den amerikanske hitliste - på nær debuten, 'The Slim Shady LP', der toppede som nummer to.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx