Af - 17/06-15 07:07

One Direction får høvl af anmelderneOne Direction får høvl af anmelderne

Efter den bedrøvelige affære i Parken og Maliks farvel lignede One Direction et band, der havde 5 minutter tilbage. De har måske alligevel 10.

Bildstrecke im Grossformat »

Verdens største boyband, One Direction, var langt fra nogen stor oplevelse, da det tirsdag aften optrådte i Horsens.

Ekstra Bladet, Politiken og B.T. giver alle koncerten sølle 2 ud af 6 stjerner.

- Men i Horsens tirsdag aften lignede One Direction mest af alt fire lavstammede soloartister der godt nok sang de samme sange, men som ellers udstrålede omtrent ligeså meget hjertelig bandstemning, som man kunne forestille sig på en tvangs-selfie mellem de to statsministerkandidater, skriver Politikens Pernille Jensen, der savnede Zayn Maliks sikre vokal undervejs.

- Helt slem var den ellers fine sang ’Don’t Forget Where You Belong’, hvor Tomlinson i hvertfald fik slået fast, at en solokarriere som skønsanger forhåbentlig ikke bliver det første, der skal ske, når One Direction en dag er forbi.

1D-fans vil støtte bandet med et simpelt budskab i aften
1D-fans vil støtte bandet med et simpelt budskab i aften

Ømme trommehinder
Meget bedre er vurderingen ikke hos B.T.s Jan Eriksen, der i sin tostjernede anmeldelse skriver:

- Men selvom One Direction bygger på en sympatisk musikalsk grund, er det svært at forlade koncerten med mere end et skuldertræk og ømme trommehinder. Det var alt for højt, for unanceret, og i sidste ende lød numrene mere eller mindre ens.

Samtidig konkluderer han, at de fremmødte piger sikkert havde deres livs aften.

Ekstra Bladets Thomas Treo giver bandet to stjerner og noterer sig, at de var bedre end sidste sommer. Måske fordi Zayn Malik har forladt gruppen?

- Her til aften i Horsens beviste One Direction, at de faktisk er bedre som kvartet, og man tør da næsten ikke tænke på, hvor god popgruppen kunne blive, hvis den mistede en knægt eller fire mere, skriver Thomas Treo, der fortsætter.

- På grund af lyden blev det dog aldrig noget, man kunne forveksle med en fornøjelse, men efter den bedrøvelige affære i Parken og Maliks farvel lignede One Direction et band, der havde 5 minutter tilbage. De har måske alligevel 10.

Citybois: Der er pres på os inden One Direction-koncert
Citybois: Der er pres på os inden One Direction-koncert

LÆS OGSÅ: NY CITYBOIS-SANG: Med Medina- og Burhan G-producer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx