Af Tinie Maibøll - 11/08-17 22:27

Smukfest: Mand ramt i hovedet med glasflaske under koncertSmukfest: Mand ramt i hovedet med glasflaske under koncert

Ubehageligt.

storybild

Torsdag nat d. 11. august 2017 lukkede Major Lazer Bøgescenen på Smukfest. (Billede: Helle Arensbak)

En midlertidig afbrydelse af nattens Major Lazer-optræden til årets Smukfest, var ikke den eneste udfordring i Bøgeskoven natten til fredag.

For under selvsamme koncert blev en mand nemlig ramt af en flaske, der blev kastet oppe fra toppen af den bakke, som hovedscenen Bøgescenen ligger for foden af.

Flasken ramte manden i hovedet med en sådan kraft, at den splintrede og sendte ham i knæ, mens blodet fossede ud fra hans pande. Det fortæller mandens kæreste, der ikke ønsker at stå frem med navn, til MX.

Manden blev tilset af sygeplejerskerne på festivalens egen skadestue og herefter sendt med ambulance videre til sygehuset, hvor en scanning og røntgen kunne vise, at der sad flere glasskår i kraniet på manden. Han skal nu formentlig opereres for at få fjernet de sidste glasskår.

Flere andre danske festivaler, s[som eksempelvis Grøn Koncert har netop for at undgå hændelser som disse, valgt at sløjfe flaskeøl og tillader kun servering i plastkrus. En pointe som kæresten til den ramte mand på Smukfest også påpeger. Hun undrer sig derfor over, at Smukfest ikke selv, har taget det skridt.

Ifølge bestyrelsesformand for festivalen, Claus Bisbye, er man fra festivalens side opmærksom på problematikken omkring glasflaskerne, der sælges i flere af festivalens egne boder.

"En sådan hændelse er altid én for meget, men vi er en festival primært med et meget voksent publikum, der har en efterspørgsel på flaskeøl. Der er selvfølgelig hele tiden en opvejelse, vi skal foretage i forhold til efterspørgsel og antallet af hændelser, men vi vil meget gerne være en festival, der opfordrer publikum til omsorg, og på den måde stadig kan tilbyde de forskellige drikkevarer til folk i stedet for at indføre forbud," lyder det fra Claus Bisbye.

Redaktionen er bekendt med identiteten på den tilskadekomne manden og hans kærestes identiteter er redaktionen på MX bekendt.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Horsens snydt for straffe: Randers...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx