Af - 17/03-14 16:46

Portræt: Kylie Minogue er tilbage efter fire års pausePortræt: Kylie Minogue er tilbage efter fire års pause

I en alder af 45 år kan den australske popdronning Kylie Minogue stadig fylde dansegulvene og få mænds underkæber til at falde mod jorden. I dag er hun klar med sit 12. album.

storybild

(Billede: Polfoto/Matt Crossick)

På coveret til sin nye plade ’Kiss Me Once’ er det alt andet end tydeligt, at Kylie Minogue har været i gamet i nu fire årtier.

I et lidenskabeligt nærportræt bag en regnvåd rude indbyder den erfarne popdiva med knaldrøde læber verdens musikfans til for 12. gang at spidse øre efter sine fængende popmelodier.

Kylie Minogue halser efter tidsånden
Kylie Minogue halser efter tidsånden

På ’Kiss Me Once’, som bliver Kylie Minogues første album med nye sange siden ’Aphrodite’ fra 2010, har popdivaen fået fornemt selskab af blandt andre Pharrell Williams, Sia og Ariel Rechtshaid, som har produceret for Haim og Usher.

Men at holde sig interessant og forny sig i takt med tidernes skiftende lydbilleder er en vedblivende udfordring, erkender Kylie Minogue – der debuterede tilbage i 1988 – i et nyligt interview med amerikanske Billboard.

Arbejdet kommer først: Kylie går fra kæresten
Arbejdet kommer først: Kylie går fra kæresten

I arbejdet med ’Kiss Me Once’ har den australske skønhed derfor givet posen en ordentlig rystetur og eksempelvis brudt med sin manager gennem 25 år, Terry Blamey, og i stedet skrevet under med Jay-Z’s Roc Nation Management.

- Det har været noget af en rejse at lave det her album, men jeg har elsket det. Det er blevet til i en periode af mit liv, hvor der har været en masse ændringer og nye begyndelser, udtaler Kylie Minogue via sit pladeselskab Warner, der ikke overraskende er meget spændt på, hvordan folk vil modtage ’Kiss Me Once’, hvor et dansk islæt faktisk også er at spore.

Kylie Minogue kan stadig prale af numsen
Kylie Minogue kan stadig prale af numsen

Den australske sangerinde har nemlig genoptaget samarbejdet med det danske producer- og sangskriverhold, som i 2010 leverede hitsinglen ’Get Outta My Way’, der gik direkte ind som nummer 1 på Billboards ’Hot Dance Club Songs’-liste.

Denne gang står Peter Wallevik, Daniel Davidsen og Mich ”Cutfather” Hedin bag sangene ’Million Miles’ og ’Sexy Love’.

Nu vil det vise sig, om utrættelige Kylie Minogue atter kan begejstre alverdens popelskere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx