Af Jeppe Pedersen - 15/12-17 11:48; Opdateret: 15/12-17 13:57

Nu afslører Robbie Williams: Så mange fra Spice Girls har jeg haft sex medNu afslører Robbie Williams: Så mange fra Spice Girls har jeg haft sex med

BT mødte Take That med Robbie Williams i 2011, før de skulle spille til X Factor-finalen.

Robbie Williams: Sarah skræmmer mig

Den engelske hitmager Robbie Williams indrømmer nu, at han ikke har haft sex med fire ud af de fem kvinder fra 90'er-legenderne Spice Girls.

Det fortæller han i et interview med Mirror.

Den 43-årige tidligere forsanger i det engelske hit-band Take That har ellers tidligere sagt, at han har haft sex med fire ud de fem Spice Girls, der består af Baby Spice (Emma Bunton), Ginger Spice (Geri Halliwell), Mel B (Melanie Brown), Melanie C (Melanie Jayne Chisholm) og Posh Spice (Victoria Beckham).

»Jeg var på scenen og skulle til at synge 'Back For Good', og så sagde jeg: 'Mine damer og herrer, jeg er meget heldig med at være en af de eneste i verden, der kan sige, at de både har været i Take That og fire ud af fem Spice Girls'. Det var min joke, okay?. Det var for sjov, men det har spredt sig helt alvorligt meget,« siger han.

Sidste år meldte Melanie B ud, at hun ikke havde haft sex med Robbie Williams.

»Han har undskyldt over for mig. Han er min ven, ad. Og han har været sammen med nogle af mine venner. Jeg gider ikke være nummer to,« sagde hun i et talkshow ifølge Mirror.

I det nylige interview med Mirror blev han gjort opmærksom på Melanie B's kommentar, og bliver så spurgt om, hvorvidt han har været sammen med Victoria Beckham, der siden Spice Girls-dagene har dannet par med David Beckham.

»Det har jeg ikke. Helt seriøst. Jeg sagde fire ud af fem, fordi det var sjovt. Hvis du tjekker op på det, kan du se, hvor mange jeg har været sammen med,« siger han.

Dermed er der kun Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Jayne Chisholm tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx