Af - 11/12-16 19:50; Opdateret: 11/12-16 20:01

Så du tegnet? Ukendt Kunstner varslede allerede stop i majSå du tegnet? Ukendt Kunstner varslede allerede stop i maj

Søndag kom det frem i DR3’s dokumentarserie ’Vi var Ukendt Kunstner’, at den populære R&B-duo Ukendt Kunstner efter fire års samarbejde har valgt at stoppe.

Bildstrecke im Grossformat »

”Hold kæft en lorte adventsgave. Det er fandme godt, vi nåede at høre dem.”

Kommentarfeltet på metroxpress Facebook-side svømmede søndag over med triste kommentarer, da det kom frem, at den danske R&B-duo Ukendt Kunstner har valgt at stoppe.

Kendt kunstner anmelder Ukendt Kunstners nye album: Se hans begejstrede dom
Kendt kunstner anmelder Ukendt Kunstners nye album: Se hans begejstrede dom

I en ny dokumentar-serie på DR3 fortæller rapper Hans Philip, at de efter fire års intensiv arbejde er brændt ud.

- Der er ikke noget, der er så fedt, at du vil gøre det for evigt. Hvis jeg skulle gøre det her hver dag resten af mit liv, ville det være et fængsel, lyder det blandt andet i dokumentaren, der er lavet af DR-journalisten Anja Pil Overby. Hun fik mistanke om deres stop tilbage i maj.

- Efter de havde lavet ’Den anden side’-turen i foråret, annoncerede de en koncert i Falconer Salen i efteråret, og Hans skrev noget på Twitter om, at det havde været en lang rejse. Jeg syntes, der var en lidt underlig tone i det og tog fat i deres manager for at høre, hvad der skete. Han bekræftede, at de var på vej til at trappe ned, fortæller Anja Pil Overby til metroxpress.

Ukendt Kunstner stopper: 'Vi er udbrændte'
Ukendt Kunstner stopper: 'Vi er udbrændte'

Hun har fulgt Ukendt Kunstner tæt de sidste par år og bekymrer sig som fan for, om de to hovedpersoner kan undvære hinanden.

- De har virkelig lavet mange ting de sidste fire år og fundet en vej i livet sammen. Jens har haft brug for et holdepunkt, efter han ble smidt ud af gymnasiet, og Hans har brugt det som et sted til at komme ud med sine tanker. Han fortæller jo i dokumentaren 'Nyt blod', at han har været deprimeret, og at bandet har hjulpet ham. Det er jo vildt sejt og modigt, at de trækker stikket nu, mens de stadig kunne blive større. Man ser ikke mange bands, der tør stoppe, mens legen er god. Det er faktisk ret moderne at turde vælge en ny retning i sit liv.

Se første afsnit af 'Vi var Ukendt Kunstner' på DR3 mandag aften 21.30 ellerHER.

Opslaget på Facebook i maj:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx