Af Kristian Dam Nygaard - 15/09-17 08:06

Anmeldelse: Rasmus Seebach har selvfølgelig gjort det igen Anmeldelse: Rasmus Seebach har selvfølgelig gjort det igen

Der er dårligt nyt for alle Seebach-haters. Hele Danmarks Ralle tager endnu en tur øverst på hitlisterne, og denne gang snupper han formentlig første- og andenpladsen på én gang.

storybild

Det er blevet efterår. Vi er i et ulige år. Det er traditionen tro tid til nyt fra Rasmus Seebach.

Måske inspireret af verdensstjernen Ed Sheeran, der lavede samme nummer i januar med 'Shape of You' og 'Castle on the Hill', udsender den 37-årige levende poplegende i dag hele to singler på én gang som opvarmning til sit kommende femte studiealbum og bare rolig: Rasmus Seebach er langt fra færdig med at skrive hits.

Det ene nummer, der har fået titlen '2017', går fra første akkord direkte i smilehullerne. Det er klassisk corny Seebach med hjertevarme, fløjtesang og en vanvittig fængende melodi. Det handler om erobringen af kæresten Julie, og hvordan de nu er blevet til en lille familie, og allerede efter første 'åh-åh'-omkvæd, er det nemt at forestille sig tusinder af fans skråle med til kommende koncerter.

Tilsat lækker 80'er-guitar og fingerknips skal meget gå galt, før '2017' ikke bliver sidste halvdel af årets største, danske hit.

Det andet nye nummer 'Bli' Her Lidt Endnu' er '2017's lidt mørkere naturlige B-side, hvor emnet er kampen for at holde fast i kærligheden. Det er lidt mere underspillet og ikke 'hit-direkte-i-dit-fjæs'-larmende, men rummer stadig samme varme og fængende klavermelodi.

Rasmus Seebach har siden han satte sig øverst på poptronen i 2009 delt vandende med sin jordbundenhed og lykkelige hygge-univers, og der vil stadig være lyttere, der med de nye sange vil savne mere kant fra den glade popdreng.

Men hvorfor skifte ud på et vinderhold? Når man med storebror Nicolai og popkollegaen Ankerstjerne – samt ny på holdet produceren Andreas 'Maskinen' Sommer - evner at skrive sange, så hele landet synger med, så er der ingen grund til ikke at blive ved.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Forsker dræber udbredt myte om...
bt.dk
Se billederne: Feltsengene er...
bt.dk
Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx