Af Fie West Madsen - 10/07-17 16:24

Dansk succes-band går i opløsning: 'Vi føler ikke, vi har mere at give'Dansk succes-band går i opløsning: 'Vi føler ikke, vi har mere at give'

Medlemmerne i det danske band Outlandish har valgt at gå hver til sit efter 20 år sammen.

storybild

Det danske band Outlandish går hver til sit efter 20 år sammen. (Billede: Torben Christensen)

Det skriver bandet på sin Facebook-side.

'I vores hjerter ved vi bare, at det er på tide at lægge bandet ned og gå videre til nye ting hver for sig, 20 år er lang tid og lige nu føler vi ikke vi har mere at give som Outlandish, så i stedet for at blive ved bare for at blive ved og ikke give jer det bedste fra os, så er det bedre at stoppe,' skriver bandet blandt andet i opslaget mandag.

Outlandish blev dannet i 1997 af  Isam Bachiri (senere kendt som Isam B red.), Lenny Martinez og Waqas Qadri, som alle kendte hinanden fra deres fælles ungdom i Brøndy Strand. Bandets første album 'Outland's Official' udkom i år 2000, og bandet slog for alvor igennem med hittet 'Guantanamo' i 2002. Siden fulgte også hits som 'Aicha' i 2003 og 'Look into my eyes' i 2004.

Det seneste album fra Outlandish var 'Warrior // Worrier', der udkom i 2012. Udover en succesfuld karriere i Danmark har Outlandish også haft stor international succes, og flere af deres numre har også nået de udenlandske hitlister.

De tre medlemmer af Outlandish fortæller i Facebook-opslaget, at selvom de nu går hver til sit, så er det endnu uvist, hvad de hver især skal bruge deres tid på.

'Hvad fremtiden bringer ved vi ikke, men lige nu er det her den beslutning, vi har taget. Det har været en ære og et privilegium at tjene jer allesammen, og det er vigtigt, at I forstår det. Tak for at give os sådan nogle dejlige minder, som vi vil sætte pris på resten af vores liv,' skriver Outlandish.

Bandet henviser desuden til, at man nu kan følge dem hver især på deres individuelle profiler på sociale medier - undagen Isam Bachiri, som ikke er at finde på de sociale medier.

Du kan læse hele Facebook-opslaget fra Outlandish herunder:

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx