Af Kristian Dam Nygaard - 26/03-17 08:12

ANMELDELSE: Denne 'X Factor'-deltager har den bedste finalesangANMELDELSE: Denne 'X Factor'-deltager har den bedste finalesang

Metroxpress vurderer Chili, Mia og Morten Nørgaards finale-sange, som skal sikre dem sejren

Bildstrecke im Grossformat »

Mia, Morten og Chili.

I ’X Factor’-finalen på fredag skal de tre finalister synge hver deres ’vindersang’ der er produceret med hjælp fra den etablerede del af musikbranchen. Remee har spillet med musklerne og fået Raasmus Seebach og Ankerstjerne til at skrive Morten Nørgaards sang ’The Underdog’, som efter de første par lyt lyder som det største radiohit i feltet.

Morten Nørgaard
’The Underdog’
Produceret af Ankerstjerne og Rasmus Seebach
4 stjerner

Selv sange fra Rasmus Seebachs overskudslager har hitpotentiale. Morten Nørgaards vindersang lyder fra første lyt som en potentiel radiobasker med den klare klaver-produktion og store omkvæd. Hans lyse, nasale stemme forsvinder lidt i den bombastiske popproduktion, men historien om den generte drengs gennembrud skal nok tage kegler hjemme i tv-stuerne.

Hør 'The Underdog' HER.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Morten afslører: Derfor går jeg med cowboy-hat

Chili
’Plated Gold’
Produceret af Clara Sofie Fabricius
3 stjerner

Den ’underligste’ sang i finale-feltet. Chili stiller op i finalen med en knitrende, slæbende popballade. Den er storladen og flot, men også meget dyster og dystopisk med lyden af maskiner, kæderaslen og klirrende mønter. En sang der vokser, men ikke en vinder-sang for familien Danmark.

Hør 'Plated Gold' HER.

LÆS OGSÅ: Her er Remees hemmelige superhold: Sådan vinder Morten 'X Factor'

Mia
’Sick’
Produceret af Clara Sofie Fabricius og Mads Nørgaard
3 stjerner

Mias ’X Factor’-forløb har været præget af hendes forhold til konkurrenten Martin, hvilket hendes kærlighedssyge vindersang også bærer præg af. Det er storladent country-pop, som taler til Taylor Swift-segmentet. Mia synger den flot og ukulelen fungerer godt sammen med strygerne, men det storladne kan også hurtig føles kedeligt i længden.

Hør 'Sick' HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx