Af - 12/12-16 13:58

Ukendt Kunstner efter melding om musik-stop: 'Tro ikke på alt'Ukendt Kunstner efter melding om musik-stop: 'Tro ikke på alt'

Efter det søndag kom frem i DR3-programmet 'Vi var Ukendt Kunstner', at Ukendt Kunstner har valgt at stoppe med at lave musik, skriver de nu en uddybende besked til deres fans på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Hverken deres manager eller pladeselskab Sony Music har haft lyst til at åbne munden. Nu sætter Ukendt Kunstner et par uddybende ord på deres forestående musik-stop.

I DR3-dokumentaren 'Vi var Ukendt Kunstner' kommer det frem, at den populære R&B-duo efter fire års samarbejde har valgt at sige stop.

Ukendt Kunstner stopper: 'Vi er udbrændte'
Ukendt Kunstner stopper: 'Vi er udbrændte'

Flere medier, heriblandt metroxpress, har beskrevet deres koncert i Falconer Salen fredag den 16. december som en slags afskedskoncert. Sådan skal det ikke tolkes, skriver Ukendt Kunstner mandag eftermiddag på Facebook.

- At koncerten den 16. december i Falkoner Salen skulle være den "officielle afskedskoncert" eller vores "sidste koncert", er altså ikke noget, vi har fundet på. Man kan åbenbart stadig ikke altid stole på, hvad man læser på internettet. I løbet af og henover det sidste halve års tid, har vi villet holde en stor fest til hyldest for alle jer - Danmarks bedste fans. Det er altså derfor, vi spiller denne vores allerstørste koncert for at fejre de sidste fire år med og for jer.

Jens Ole og Hans Philip slutter beskeden af med en tak og en uvis fremtid.

- Hvad fremtiden bringer for Ukendt Kunstner, er der ingen der ved, men lige nu føler vi, at det er bedst at stoppe, mens legen er god."

Se hele beskeden her:

DR3's dokumentarhold følger Ukendt Kunstner før under og efter deres koncert i Falconer Salen. Dette program kan ses den 21. december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerne stillede op til billede med...
bt.dk
Nu kan du købe Medinas ungdomslejlighed
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx