Af - 27/08-16 16:17; Opdateret: 27/08-16 16:38

Husker du 'Friday'? Nu er Rebecca Black tilbage - og MEGET er ændretHusker du 'Friday'? Nu er Rebecca Black tilbage - og MEGET er ændret

I 2011 var 'Friday' en regulær landeplage. Men nu er Rebecca Black blevet seks år ældre og er nu klar med en ny single, der ikke handler om en ugedag.

Rebecca Black forårsagede i 2011 en regulær landeplage med 'Friday'.

Husker du sommeren 2011? Det år gik vi alle HVER fredag og hørte monster-hittet 'Friday', mens vi delvist skrålede med og delvist små-gylpede lidt i munden og håbede på, at 'kunstneren' bag, Rebecca Black, snart ville forsvinde fra jordens overflade.

Det skete ikke, men sangen og sangerinden forsvandt (heldigvis?) nogenlunde hurtigt igen. Indtil nu.

Rebecca Black er nemlig tilbage. I går, fredag (hvornår ellers?), udgav hun en ny single. Den hedder 'The Great Divide', og man kan vist roligt sige, at meget er ændret, siden hun sang hele verden på weekend i 2011.


Da 'Friday' blev et viralt hit var Rebecca Black kun 13 år. Nu er hun 19, klar med et nyt hit, og hun er vokset op og, som i H.C. Andersens eventyr, nærmest blevet en smuk, ung svane.

Om hendes nye single bliver et hit, må du selv vurdere. Her er den på Youtube, og hvis du har Spotify kan 'The Great Divide' dælme også findes i en festlig EDM-udgave til i aften. Oh yes.

Hvis du absolut ikke kan få nok Rebecca Black, udgav hun også sangen 'Saturday', som vi tidligere har skrevet om.

LÆS OGSÅ: Hun vandt stort i lotto: Nu stiller hun vilde krav til kæresten

LÆS OGSÅ: Gulddreng er her stadig: Driller igen Kesi på ny single

LÆS OGSÅ: Kanye West vælter internettet: Er Taylor Swift og Donald Trump nøgne i ny video?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx