Af - 07/03-14 23:32; Opdateret: 07/03-14 23:45

Han overlevede Breivik - nu er han norsk MGP-favoritHan overlevede Breivik - nu er han norsk MGP-favorit

Hans sang fik flest stemmer i den norske MGP-semifinale, og nu er Mohamed Farah storfavorit til at vinde finalen den 15. marts.

Mohamed ”Mo” Abdi Farah fra Norge har kæmpet en utrolig hård kamp, efter han mistede sin bedste ven under massakren på Utøya til Anders Behring Breivik – en massakre som han selv overlevede med nød og næppe.

Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem
Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem

Derfor var den 21-årige sanger også utrolig glad, da det gik op for ham, at de norske seere var vilde med hans sang ”Heal” i det norske Melodi Grandprix' semifinale, der blev afviklet fredag aften.

- Det er helt vildt. Jeg er så glad for alle dem, der har stemt på mig, siger han til norske VG.

Sangen, han stillede op med, er lavet for at mindes alle de ofre, som mistede livet på Utøya i 2011, og samtidig handler den også om hans egen kamp tilbage til scenen:

X Factor-Lucy: Mit show er sindssygt vildt
X Factor-Lucy: Mit show er sindssygt vildt

- Jeg vil arbejde benhårdt for alle dem, som har hjulpet mig. Jeg føler, at jeg er tilbage i showbiz igen nu. Sangens budskab er, at man aldrig skal give op, uanset hvor hårdt det kan være. Og jeg sang fra hjertet siger han til norske VG.

Mo, som han bliver kaldt, blev kendt, da han deltog i den norske version af X Factor i 2010, hvor han fik en fjerdeplads.

I toppen af artiklen kan du se Mo synge "Lovekiller" til det norske awardshow "Gullruten" i 2011.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx