Af - 29/09-13 10:05

Keld Heick tog røven på udenlandsk stjerneKeld Heick tog røven på udenlandsk stjerne

Ingen lægger sig ud med David Bowie. Heller ikke Keld Heick. Og dog.

storybild

(Billede: FRANDSEN FINN)

Da den populære tv-vært i 1999 var vært på musikprogrammet 'Musikbutikken', fik han en dag selveste David Bowie i studiet, der var aktuel med et nyt album.

Aftalen var, at David Bowie skulle sidde og snakke lidt med Keld Heick og derefter spille to numre live i studiet. Keld Heick plejede selv at hive en guitar frem og spille et nummer sammen med gæsten, men det havde David Bowies pr-folk afvist.

LÆS OGSÅ: Anette Heick - Ok med utroskab

I det nye nummer af Euroman fortæller Keld Heick og Bowies danske pr-mand Las Thomsen om episoden, hvor Keld ikke kunne dy sig og alligevel tog sin guitar frem:

- Helvede brød løs. Manageren kom styrtende ud til mig: 'Hvad sker der!? Afbryd med det samme. Jeg løber ind i kontrolrummet og siger, at de skal afbryde. Det kan de ikke. Så må jeg ind i studiet og afbryde det hele, fortæller Las Thomsen.

Keld Heick fortæller:

- Pladeselskaberne sagde altid nej (til hans tilbud om at spille sammen med gæsten, red.), så vi holdt op med at spørge. Jeg sagde til Bowie, at der var et nummer 'Seven' fra hans seneste plade, som jeg forfærdelig gerne ville spille med ham. Hvis han bare ville synge et enkelt vers sammen med mig.

LÆS OGSÅ: Keld Heick er en rigtig pralerøv på Twitter

Keld Heick fik gennemført sin duet med Bowie, men det blev aldrig vist på tv:

- Man mærkede ikke noget på Bowie, men efterfølgende stod promoteren og overvågede, at båndet blev slettet. Optagelserne eksisterer altså ikke, men jeg husker det stadig som en stjernestund, slutter Keld Heick.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx