Af Maria Christine Madsen,Nadia Guldbæk Welch - 23/09-17 11:52

Folk er rasende efter Nik & Jay-koncert, og det forstår man godtFolk er rasende efter Nik & Jay-koncert, og det forstår man godt

Den danske hit-duo spillede i Tivoli fredag aften.

storybild

Her ses Nik & Jay på scenen til Fredagsrock i Tivoli. (Billede: Nadia Guldbæk Welch)

'Under al kritik! Møglyd. Spild af penge!'

Omkring 30.000 mennesker var sent fredag aften mødt op i Tivoli for at synge og danse med til de største hits fra Nik & Jay, der er udvalgt til at lukke og slukke dette års række af Fredagsrock-koncerter. Flere af dem kritiserede dog, allerede mens koncerten endnu var i gang, lyden.

Eller rettere - manglen på samme.

'Næste gang I vælger at holde døvekoncert i Tivoli, så sørg i det mindste lige for tekster, så publikum i det mindste kan synge med,' lød det fra Mads Breiting.

Han skrev én af de mange beskeder, der fredag aften væltede ind på Tivolis Facebook-side for fredagens koncert. Flere af beskederne blev skrevet, kort efter koncerten gik i gang klokken 22. Alle som én kritiserer de den lave lyd.

'Nogen der ved, hvorfor Nik & Jay hvisker i mikrofonerne?', skriver Nicolai Østergaard Pedersen, mens Vicky Thomsen skriver:

'Dårlig, dårlig lyd. Hvor er det bare super ærgerligt!!! Man kan dårlig høre hvilken sang de spiller!'

Mette Nordby Jensen skriver:

'Hvilken sang bliver spillet lige nu?! Jeg kan kun høre mig selv snakke med sidemanden?! Altså det er da Nik og Jay der slutter Fredagsrock af ikk??'

Nogle skriver også, at de har valgt at forlade Tivoli helt på grund af den dårlige lyd.

Samtidig fortalte BTs journalist på stedet, at flere blandt publikum begyndte at synge: 'Skru op for lyden' mellem sangene, mens man heller ikke kunne høre, hvad de to sangere sagde til publikum i pauserne. Dog - fortalte BTs journalist ved 23:20-tiden - blev der tilsyneladende skruet op for lyden under de sidste sange af koncerten.

Hos Tivoli var man sent fredag aften klar over den kritik, der kom under koncerten. Det fortæller pressechef Torben Plank.

»Vi er klar over, at der er nogle, der er utilfredse, men der er desværre ikke noget, vi kan gøre. Der er pålagt os nogle regler for, hvor højt vi må spille, og dem bliver vi nødt til at følge,« siger han sent fredag aften til BT.

Han forklarer også, at Tivoli engang havde fået dispensation til at spille højere musik engang i mellem, men den dispensation er siden blevet trukket tilbage.

Herunder kan du se nogle af de beskeder, Tivoli-gæsterne har skrevet om koncertens lyd:

Var du til stede under koncerten fredag aften i Tivoli? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Kendt præst: Derfor hylder danskerne...
bt.dk
'Jeg får også tit ondt i hovedet af...
bt.dk
DR bekræfter: Her er den nye X...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx