Af - 21/10-16 20:42; Opdateret: 22/10-16 09:34

Lukas Graham afslører: -Sådan har det været at blive farLukas Graham afslører: -Sådan har det været at blive far

Metroxpress mødte den danske musiker og nybagte far på den røde løber til P3 Guld i DR-byens koncertsal. Sammen med bandet er han nomineret til årets lytterhit for '7 Years'.

Lukas Graham så ud til at være i godt humør, da han fredag aften slentrede ned ad den røde løber til P3 Guld i DR-byens koncertsal, hvor han og resten af bandet er nomineret til årets lytterhit for '7 Years'.

Og hvorfor skulle han ikke være det? I godt humør altså.

Nu er det officielt: Lukas Graham er blevet far
Nu er det officielt: Lukas Graham er blevet far

Gennem det seneste år er han som musiker strøget til tops på diverse hitlister i såvel Danmark som udlandet, og for kort tid siden oplevede han den største personlige lykke, da han blev far.

Lukas Graham blander sig i hash-debatten
Lukas Graham blander sig i hash-debatten

Dog er den nye faderrolle svær at kombinere med livet som rockstjerne, og derfor var det heller ikke en super festklar Lukas Graham, som metroxpress mødte til en kommentar, før showet gik i gang.

- Jeg skal skifte ble på et barn i morgen, så det bliver ikke en lang aften, sagde sangeren og fortalte herefter, hvordan det har været at blive far:

- Det er pisseirriterende at sige det, men det er fuldstændig overvældende og life changing at vide, hvad man skal bruge sin tid på, sagde en tydelig glad og påvirket Lukas Graham, som ligeledes fortalte, hvad de sidste to måneders pause fra showbizz har betydet for bandet:

- Det har givet os mere fritid, og vi har fået skrevet nogle nye sange, lød det fra forsangeren, som samtidig fik flettet lidt ekstra hemmeligheder ind fra privatlivet:

- Og så har jeg fået lært at skifte ble og få en baby til at holde op med at græde, sagde han og fortalte, at han generelt var glad for at være hjemme i Danmark blandt venner og familie.

Forgyldt: Lukas Graham er en pengemaskine
Forgyldt: Lukas Graham er en pengemaskine

Lukas Graham er nu hørt over én milliard gange
Lukas Graham er nu hørt over én milliard gange

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx