Af - 08/02-16 08:03

TV: Beyoncé, Coldplay og Bruno Mars FYRER den af til Super Bowl 50TV: Beyoncé, Coldplay og Bruno Mars FYRER den af til Super Bowl 50

Se deres spektakulære optræden her.

Bildstrecke im Grossformat »

Man kunne måske tro, at Super Bowl handlede om amerikansk fodbold. I virkeligheden handler det om noget helt andet: Den spektakulære musikalske optræden, der er i halvlegen.

I år var det Coldplay, der stod for den 13 minutter lange underholdning i pausen. Men de var ikke alene om at holde Levi’s Stadium i Santa Clara varmt. De fik hjælp af både Bruno Mars og Beyoncé.

Bruno Mars optrådte med sin hitsingle 'Uptown Funk', mens Beyoncé optrådte med sin splinternye single 'Formation'. Da de begge var færdige med at synge deres sange, mødtes de til en dance off.

Coldplay spillede numre som 'Viva La Vida', 'Paradise' og 'Fix You', mens de fik hjælp af Beyoncé og Bruno Mars til at slutte showet med sangen 'Up & Up'.

Se hele showet her:

Inden selve kampen havde Levi's Stadium også besøg af en anden superstjerne. Det var nemlig Lady Gaga, der stod for at synge den amerikanske nationalsang inden kampen gik i gang.

Den optræden kan du se her:

LÆS OGSÅ: Beyoncé besøger Danmark til sommer

LÆS OGSÅ: Beyoncé overrasker med ny sang: Se datteren danse i musikvideoen

LÆS OGSÅ: Sjov video: Forvirret gammel dame vidste ikke det var Beyoncé hun fik besøg af

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx