Af - 03/09-13 11:35

Veronica Maggio: Jeg går i panik over rutineVeronica Maggio: Jeg går i panik over rutine

På et nyt nummer synger Veronica Maggio om at få 'drama som i 'Dallas'' ind i hverdagen og parforholdet. I den virkelige verden er der dog ikke så meget dramaqueen over den svenske sangerinde, afslører hun over for Mx.dk.

storybild

Veronica Maggio brød igennem i Danmark med nummeret 'Måndagsbarn' i 2008. Hendes nye album udkommer i begyndelsen af oktober. (Billede: Arkivfoto/Juan Hein)

Skal der være drama i et parforhold, for at det er godt?
- Nej, der skal være så lidt drama som muligt, hvis det er op til mig. Når jeg bruger ordet 'dramatik', mener jeg nok mere, at der skal ske noget i et parforhold og generelt i livet. Jeg er ikke så glad, når det bliver for ensformigt. Jeg kan godt gå lidt i panik over rutine, over at gøre de samme ting igen og igen og aldrig opleve noget nyt. Jeg har brug for at blive overrasket indimellem.

Handler sangen også om at turde vælge noget – og dermed fravælge noget andet?
- Ja, det kan man godt sige. Forestil dig, at du sidder i et fly, som er på vej mod Las Vegas, sammen med en, du lige har sagt ja til at gifte dig med. En, som du ikke kender særlig godt. Måske føltes det som en rigtig god idé i går, men efter en lang flyrejse, lige før du lander, kommer tvivlen krybende. Det er den følelse, 'Dallas' handler om.

Du har jo italienske aner – er der slet ikke noget sydlandsk dramaqueen over dig?
- Nej, jeg er ikke spor dramatisk anlagt. Jeg er ikke engang typen, der skælder ud på folk, når jeg kører bil. Det kan godt være, jeg skulle begynde på det?

Hvilket parforhold beundrer du selv?
- Björn og Bennys.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarked røvet: Gerningsmanden...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Mange har misforstået hot tendens:...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx