Af - 16/10-14 14:12; Opdateret: 17/10-14 16:16

TV: Dansk band ude med ny musikvideo til hit-singleTV: Dansk band ude med ny musikvideo til hit-single

Det danske band Kadie Elder har lavet en musikvideo til deres single "First Time He Kissed A Boy". Se Danmarkspremieren på musikvideoen herunder.

Det danske band der består af forsanger Anders Rask, guitarist Morten Hjort og bassist Daniel Brandt har nu udgivet musikvideoen til singlen "First Time He Kissed A Boy". Via Metroxpress samarbejde med Radr Music News har Metroxpress helt eksklusivt fået lov til at have Danmarkspremiere på musikvideoen, som du kan se herover.

Apple anklages for plagiat af kreativ musikvideo
Apple anklages for plagiat af kreativ musikvideo

Sangen handler om homoseksualitet, men faktisk hed den i første omgang "First Time I Kissed A Boy", men da sangen ikke var en personlig skildring blev det senere ændret til "First Time He Kissed A Boy".

J.Lo ryster røv i ny musikvideo
J.Lo ryster røv i ny musikvideo

- Homoseksualitet er tæt inde på livet af mig, fordi flere af mine familiemedlemmer er homoseksuelle. Ikke, at det er en big deal eller noget, men alligevel synes jeg ikke det gør noget at give emnet noget opmærksomhed. Jeg ved, der har været 'ups and downs', specielt når det handler om homoseksuelle i min familie, så i et eller andet omfang eksisterer der stadig fordomme og stereotypiseringer af specielt homoseksuelle. Dem vil jeg gerne være med til at aflive, siger forsanger Anders Rask i en pressemeddelelse.

Nicki Minaj slår Miley med ny røvrystende rekordvideo
Nicki Minaj slår Miley med ny røvrystende rekordvideo

Kadie Elder udgav i april 2013 den anmelderroste EP "Kadie Elder".

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Weinstein kan løslades med en fodlænke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx