Af Jeppe Elkjær Andersen - 25/07-17 12:14

Chok-aflysning: Derfor stopper Justin Bieber sin verdensturnéChok-aflysning: Derfor stopper Justin Bieber sin verdensturné

Mandag aften, dansk tid, kom en nyhed, som millioner af unge piger frygter at høre. Justin Bieber aflyste sin turné. Eller i hvert fald resten af den. Han sagde stop med kun 14 shows tilbage af de 150, som var planlagt på den halvandet år lange 'Purpose World Tour'. Navnet kommer fra Biebers fjerde album, 'Purpose'. Umiddelbart sagde han stop uden forklaring, men nu er der formentlig dukket en op.

Bildstrecke im Grossformat »

ARKIVFOTO.

Det skriver People.com.

Det skal være stor 'udmattelse', som har fået Justin Bieber til at trække stikket på de resterende koncerter på verdensturnéen. Det fortæller en kilde tæt på den 23-årige superstjerne til magasinet.

Kilden fortæller blandt andet, at Bieber er »okay som det er nu«, men at han er »super udmattet«.

Kilden uddyber:

»Han er enormt udmattet. Han kan faktisk godt lide at være på turné, men han har været på turné i 18 måneder i streg, og det er hårdt,« siger kilden.

Og det er muligvis svært at klandre Justin Bieber, hvis han er udmattet. Han spillede første koncert på 'Purpose World Tour' 9. marts 2016, og siden har han nået at spille 136 koncerter af de planlagte 150 - to af dem i Danmark, hvor han først spillede i Parken og siden på Jysk Væddeløbsbane i Aarhus - inden han sagde stop.

I den officielle udmelding fra Bieber-lejren mandag lød forklaringen på den aflyste turné, at den skyldtes 'uforudsete hændelser'.

'Justin elsker sine fans og hader at skuffe dem. Han takker sine fans for den fantastiske oplevelse Purpose World Tour har været over de seneste 18 måneder. Han er taknemmelig og beæret over at have delt den oplevelse med sit crew gennem mere end 150 shows over seks kontinenter gennem turen. Men, efter nøje overvejelser har han besluttet, at han ikke vil optræde på flere datoer,' lød det videre.

Finansielt kan Justin Bieber nok også godt klare at aflyse de sidste koncerter på turnéen. En opgørelse efter de første 122 koncerter på 'Purpose World Tour', som Billboard lavede tidligere i år, viste, at sangeren havde indtægter for lige under 200 millioner dollars - eller lige omkring 1,275 milliarder kroner. I forbindelse med de 122 første koncerter solgte Bieber 2,2 millioner billetter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx