Af - 17/03-14 18:01; Opdateret: 17/03-14 18:18

Rene Dif under angreb for dårlige kontrakftforholdRene Dif under angreb for dårlige kontrakftforhold

Pigen, der i sidste uge ikke var med, da Rene Dif præsenterede sin nye pigegruppe, fortæller nu, at hun sprang fra på grund af en uklar kontrakt.

storybild

Grith Gundelach (længst til højre) var først en del af Rene Difs nye pigegruppe, men sprang fra i sidste øjeblik. (Billede: Kristian Dam Nygaard)

18-årige Grith Gundelach fra Stenløse var til og starte med en af Rene Difs seks udvalgte piger, som skulle udgøre hans nye pigegruppe.

Rene Dif er endelig klar med sin pigegruppe
Rene Dif er endelig klar med sin pigegruppe

Da samarbejde mellem Dif og pigerne i sidste uge blev gjort officielt med kontraktunderskrivelse, var Grith dog ikke tilstede. Hun passede desværre ikke ind i konceptet, fortalte Rene Dif til metroxpress.

Det er Grith dog ikke helt enig i. Hun fortæller i dag, at hun blev frarådet af sin advokat at skrive under på kontrakten og derfor selv valgte at trække sig.

Glad Rene Dif: Sådan fandt jeg min pigegruppe
Glad Rene Dif: Sådan fandt jeg min pigegruppe

Advokat Mikael Højris fra Dansk Musiker Forbund uddyber:

- Aftalen var så tilpas uklar, at det efter min overbevisning ikke var muligt for nogen at læse ud af den, præcis hvad vilkårene var. Pigerne fik desuden at vide, at aftalen ikke var til forhandling.

Se Rene Dif afsløre sin nye pigegruppe
Se Rene Dif afsløre sin nye pigegruppe

Rene Dif fortæller til metroxpress, at han er ked af, at Grith sprang fra i sidste øjeblik, men at der ikke var noget i vejen med kontrakten.

- Jeg havde været fair på alle mulige måder og imødekom dem på en del punkter. I sådan en forhandlingssituation er der så også nogle ting, som man bliver nødt til at holde fast i. Men, jeg er jo selv artist og ville aldrig selv gå ud og gøre noget, som var imod artisten, forklarer Rene Dif og tilføjer:

- Men det er naturligvis også en international kontrakt, jeg laver og ikke en ganske almindelig dansk, som nok er det Højris sidder mest med. Derfor er der selvfølgelig nogle punkter i den, som jeg som pladeselskab, management og i øvrigt opfinderen skal dække mig selv med, når vi skal til udlandet.

International interesse for René Difs nye pigegruppe
International interesse for René Difs nye pigegruppe

- Jeg kan godt se, at mine ordvalg måske var forkerte, og det beklager jeg, men man kan ikke blive enige om alt. Jeg ønsker Grith det bedste for fremtiden, og hun er et stort talent, men hvis hun på et andet tidspunkt skal være med i en international konstellation, så skal hun forberede sig på det samme.

LÆS OGSÅ: René Dif forklarer: Derfor danner jeg en pigegruppe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx