Af - 08/06-15 12:03; Opdateret: 08/06-15 12:47

Barbara Moleko afslører, at hun har to vidt forskellige personlighederBarbara Moleko afslører, at hun har to vidt forskellige personligheder

Vi har taget en snak med sangerinden Barbara Moleko om aktuelle emner som hendes nye musik, festivaler og valgkamp.

storybild

(Billede: Valente Ditte)

I dag mandag udkommer Barbara Molekos nye album 'Bapsz', og vi fik besøg af sangerinden til en snak om diverse aktuelle emner. Læs med her, for at finde ud af, hvad der kan give sangerinden paranoia, og hvilken festival hun bedst kan lide.

Singlen ‘Paranoia’

- Min sang handler om voksen-noia. Selv om man er blevet ældre, så er det stadig ting, man kan være bange for. Jeg er bange for mørke kældre, og så er jeg total bakterieforskrækket. Jeg skal tage mig sammen for at lade sprit-dunken blive hjemme. Sangen er en humoristisk måde at beskrive det på.

MUSIKANMELDELSE Fed stemme, forglemmelige sange
MUSIKANMELDELSE Fed stemme, forglemmelige sange

Det nye album ’Bapsz’

- Bapsz er mit kælenavn og den private side af mig. Hun er gakket og går med briller, er lidt småforvirret og vælter i stilletterne. Barbara Moleko er mitj alter ego, hvor jeg duller mig op, og så er jeg mit sejeste selv. Så det er to dele af mig selv, der bliver kombineret på det her album. Den forsigtige, nervøse og tænksomme Bapsz, og så den bramfrie, sindssyge psykopat, som også gemmer sig derinde.

Festival

- Jeg håber, at jeg kan komme ud på Skanderborg (hvor hun spiller, red.). Jeg kommer ikke til at drikke så mange bajere, men nyde musikken i stedet. Der er lidt for mange mennesker på Roskilde. Det er lidt for presset. Man kan ikke nyde musikken, som man kan på mindre festivaler.

Barbara Moleko modtaget som en stjerne i Uganda
Barbara Moleko modtaget som en stjerne i Uganda

Sommerferie

- Jeg skal to uger til Spanien med min familie i august. Jeg skal også til Cannes og spille med DJ Static, så der tænker jeg, at jeg skal have sol, sommer og en Marni-taske. Men jeg skal lige spare op inden.

Valgkamp

- Jeg synes, det er vigtigt at tænke over, hvilke forskelle man gerne vil have i sit land. Man skal stemme, også selv om det er på noget, der er tabu-agtigt eller blankt. På den måde får vi en ordenligt dialog op at køre. Men det er et privat emne, hvem jeg stemmer på.

Hør Barbara Moleko optræde med singlen 'Paranoia' live her:

Skal du være Big Seans lokale guide, når han besøger Danmark?
Skal du være Big Seans lokale guide, når han besøger Danmark?


Få flere interviews med de kendte ved at like os på Facebook:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx