Af - 01/09-16 10:12

Her er den eneste danske festival Lukas Graham spiller i 2017Her er den eneste danske festival Lukas Graham spiller i 2017

Lukas Graham løfter sløret for den første af næste års store koncerter.

Bildstrecke im Grossformat »
Sidste år måtte Lukas Graham Forchhammer igennem et år med et underskud på 1,4 millioner, men det har han ifølge Ekstra Bladet nu fået vendt til et overskud på 1,7 millioner, efter at kunne præsentere en bruttofortjeneste på cirka 3,9 millioner kroner. Regnskabet tæller fra den 1. januar til den 31. december 2015, så det sidste halve års massive internationale succes tæller ikke engang med. - Resultatet er efter ledelsens opfattelse tilfredsstillende. Der forventes en fortsat positiv udvikling i 2016. Alt i alt har Lukas Graham Forchhammer, der er eneejer af firmaet, ifølge Ekstra Bladet 2,4 millioner kroner i kassen at fortsætte karrieren med i skrivende stund. På et tidspunkt da de var igang med at få musikken ud i verden, sagde han iskoldt nej til én million Euro (7,5 million danske kroner) for rettighederne til hans sange i Europa. Han ville ikke have penge, men i stedet tid og fred til at skrive nye sange. - Jamen, hvad fanden skal jeg bruge en million euro til? Jeg har aldrig været økonomisk motiveret. Det er også det, der chokerer de der amerikanere, som vi skal over og arbejde med nu. Jeg vil ikke have et kæmpe forskud og en masse penge, jeg vil have det rigtige hold omkring mig. Jeg vil ikke skylde nogen noget. Et forskud er jo bare en ondskabsfuld form for kassekredit, har han sagt i et interview til Politiken. - Som min ven og kollega Stefan Forrest sagde forleden: "Jeg er glad for, at du var den første af os, der lavede 1 million". Med det mente han, at jeg er god til at dele og se muligheder. Det kommer fra min kollektive opvækst, har sangeren forklaret i et andet interview med Politiken. Lukas Grahams firma hedder "Big Dreams ApS"

Lukas Graham giver kun én festivalkoncert i 2017: Tinderbox i Odense.

TV: Lukas Graham fyrer den af til MTV-show med 'Mama Said'
TV: Lukas Graham fyrer den af til MTV-show med 'Mama Said'

Festivalchef Brian Nielsen udtaler i en pressemeddelelse:

- Det er helt fantastisk, at det er lykkedes for os allerede nu at få Lukas Graham som et af hovednavnene på 2017-programmet til Tinderbox. Og at det så samtidigt bliver deres eneste festival i 2017 gør det til en ganske unik oplevelse for publikum. Vi er jo i forvejen ikke forvænt med mange danske shows grundet deres store succes verden over, så det er helt ekstraordinært for os og for Odense, at vi eksklusivt kan offentliggøre ham til Tinderbox 2017.

Lukas Graham misser prestigefyldt pris ved MTV-show
Lukas Graham misser prestigefyldt pris ved MTV-show

Billetsalget starter torsdag d. 1. september kl 10:00 via tinderbox.dk, og i første omgang er det kun muligt at købe partoutbilletter til alle festivalens tre dage.

Tinderbox afholdes i Tusindårsskoven, Odense, i dagene 22.-24. juni 2017.

LÆS OGSÅ: Forgyldt: Lukas Graham er en pengemaskine

LÆS OGSÅ: Lukas Graham er nu hørt over én milliard gange

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx