Af - 27/03-17 14:03

Adele chokerer under koncert: Er det her hendes sidste turné?Adele chokerer under koncert: Er det her hendes sidste turné?

Under søndagens koncert på Mount Smart Stadium i Auckland, New Zealand, kom den engelske sangstjerne med en chokerende udmelding til sine fans.

storybild

(Billede: Justin Tallis)

»At turnere er ikke noget, jeg er god til. Bifald får mig til at føle mig lidt sårbar. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil turnere igen. Den eneste grund til, at jeg har turneret, er jer. Jeg er ikke sikker på, det er noget for mig,« sagde hun ifølge New Zealand Herald til publikum, mens regnen silede ned over hende og det fyldte stadion.

Det har ellers regnet med succes over den 28-årige sangerinde. Ved dette års Grammy-uddeling løb hun med fem Grammy-statuetter. Hun vandt blandet andet aftens helt store pris, da hun vandt for 'Årets album'. Derudover vandt hun 'Årets sang' med sangen 'Hello'.

Og for nylig kom det frem, at hun er blevet gift med med den 42-årige forretningsmand Simon Konecki, som hun har dannet par med i over fem år.

Adele har de seneste 15 måneder turneret verden tynd og spillet over 122 shows på ’Adele Live 2016’ turneen. Hun startede sin turne tilbage i februar 2016 i Belfast, Irland. Når hun til sommer spiller sin sidste koncert i London, vil hun have optrådt for mere en 1,5 millioner mennesker verden over.

Under søndagens koncert i Auckland beskrev den 28-årige stjerne verdensturneen som ’hendes største bedrift i karrieren’, mens hun kæmpede for at holde tårerne tilbage. Adele har ved flere begivenheder overrasket publikum, når det ikke er gået helt som planlagt. Ved hendes hyldest til George Michael ved Grammy uddelingen valgte hun at stoppe showet for at starte forfra og gøre det »ordentligt«.

Sangfuglen har i forbindelse med hendes tour også været forbi Danmark, hvor hun spillede to udsolgte koncerter i Forum og Jyske Bank Boxen tilbage i maj 2016, her blev billetterne revet væk på få minutter.

Hvis du skal nå at se Adele på hendes muligvis sidste turne, skal du være urimelig heldig at få billet til en af hendes udsolgte koncerter på Wembley Stadium i London. Her spiller hun fire koncerter fire dage i træk i hjembyen London i juni og juli.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx