Af - 31/08-14 17:10

Ankerstjerne: 'Troede ikke jeg var typen der skulle have børn'Ankerstjerne: 'Troede ikke jeg var typen der skulle have børn'

Ankerstjernes kommende album er fyldt med tanker om at blive voksen og stifte familie. Han er netop fyldt 30 år og ser vennerne omkring sig bygge rede. Måske han selv snart skulle til at i gang?

storybild

- Jeg troede egentlig ikke, at jeg var typen, der skulle have børn, men efter at have set hvor godt det går for mine venner, så er det pludselig ikke så syret en tanke længere.

Medie: Så meget tjener Rasmus Seebach i timen
Medie: Så meget tjener Rasmus Seebach i timen

Efter at have leveret hits til Rasmus Seebach('Olivia', 'Øde Ø') og Burhan G('Karma', 'Din for evigt') er Ankerstjerne tilbage solo i din radio med en sang om at blive voksen, tage ansvar og stå op for det barn, man netop har sat i verden.

Det er ikke Ankerstjerne selv, der er blevet far, men en af hans gamle barndomsvenner. Noget der har givet inspiration til hans nye single 'Lille hjerte' og tildels hans kommende november-album 'For os', hvor tankerne kredser om voksenlivet omkring de 30 år.

Voldstiltalt mor og datter: Sloges om Seebach T-shirt
Voldstiltalt mor og datter: Sloges om Seebach T-shirt

- Det jo nærmest en helt ny verden der åbner sig, efter man har tosset rundt som en vild teenager. Folk begynder at få hus og bliver fornuftige. Jeg har altid været gift med mit job, men der kommer da helt sikkert en dag, hvor musikken ikke længere er nok.

Ankerstjerne fyldte 30 år den 15. august, men venter med den helt store, eksistentielle livskrise, til når det nye album er sendt til tryk.

Burhan G: Jeg bliver blød når jeg hører Michael Jacksons stemme
Burhan G: Jeg bliver blød når jeg hører Michael Jacksons stemme

- Jeg har siddet begravet i studiet det sidste lange stykke tid og ikke tænkt på andet – hvilket jo egentlig er ret smart, haha. Min fødselsdag fejrede jeg stille og roligt med min kæreste, så jeg regner med at vi holder den helt store fest i Portalen i Greve den 27. september med efterfølgende spisning hjemme hos min mor.

Få en smagsprøve på Ankerstjernes nye single HER.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx