Af - 04/08-16 20:16

Før retssag: Sygt nervøs TopGunn gav overlegent modsvar til voldsanklagerFør retssag: Sygt nervøs TopGunn gav overlegent modsvar til voldsanklager

TopGunn kunne imorges stå op til anklager om vold imod en 18-årig pige før sin største koncert til dato. Retssagen venter forude, men koncerten vandt han overlegent trods masser af nervøsitet.

Bildstrecke im Grossformat »

- Fuck, jeg er nervøs!

Med disse ord indledte TopGunn torsdag aften sin største koncert til dato, da han spankulerede ind på Smukfest Bøgescene, efter han imorges kunne stå op til sit fjæs på forsiden af Ekstra Bladet, hvor en 18-årig pige anklager ham for at have slået hende i ansigtet under en bytur tilbage i februar.

Musikeren Topgunn anklaget for at have slået ung kvinde
Musikeren Topgunn anklaget for at have slået ung kvinde

Før koncerten havde TopGunn holdt lav profil. Han ville ikke udtale sig til pressen om sagen, og han var heller ikke at finde backstage.

Men klokken 18.30 kunne teenagepigernes foretrukne badboy ikke holde munden lukket længere.

- De her bitches er helt fucked up. De tripper mig og mit hovede, startede TopGunn koncerten.

TopGunn tiltalt for vold mod kvindelig fan
TopGunn tiltalt for vold mod kvindelig fan

Han svedte og famlede efter sit mikrofonstativ, men han kunne ånde lettet op, da der ikke var en eneste fakkel eller høtyv blandt publikum.

TopGunns enorme fanskare læser enten ikke Ekstra Bladet, eller også adskiller de musik og privatliv. Nej, de var pivligeglade med voldsanklager og festede og sang med fra start til slut.

Med teksten 'versus' på ryggen (Topgunn versus verden?) blev han varmere og varmere koncerten igennem, og da han nåede en tredjedel ind i settet med hittet '6 Liter' og ordene 'jeg er kommet for at fucke lortet mere op, end det er i forvejen', var det som om, al sceneskræk var forsvundet. Herfra havde TopGunn publikum i sin hule hånd, og så kunne den kommende retssag ikke virke længere ud i fremtiden.

Pinseguide: Hold fast i den gode sommerstemning med disse fem events
Pinseguide: Hold fast i den gode sommerstemning med disse fem events

- Tak, fordi I kom. Jeg håber ikke, I tror på alt, hvad der står i avisen, råbte TopGunn til sidst efter fem kvarters hitparade, der endda blev toppet af gæsteoptræden fra hele det gamle Cheff-slæng med Kidds' 'Ik' lavet penge' som stemningsmæssigt højdepunkt.

TopGunn har indtil videre klogeligt nok valgt at forholde sig tavs til voldsanklagerne udenfor scenen. Om en druktur i Bøgeskoven i aften vil få munden anderledes på gled, finder vi ud af imorgen.

Indtil videre må TopGunn kun nøjes med én dårlig anmeldelse idag.

5 ud af 6 stjerner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx