Af - 01/08-15 15:10

GALLERI: Sådan ser 00'ernes one-hit wonders ud i dagGALLERI: Sådan ser 00'ernes one-hit wonders ud i dag

00'erne var selvfølgelig spækket med hits som alle andre årtier, men nogle musikere kom aldrig rigtigt videre.

Bildstrecke im Grossformat »
Denne unge sangerinde var med i Popstars i 2002. I 2003 blev hendes single 'Superstar' et hit i Danmark. Senere er det ikke blevet til musik fra hende, der har opnået lige så stor succes. '1 Thing' blev et stort hit i 2005. '1 Thing' var vist en passende titel for Ameries karriere. I 2003 dansede store dele af verden til sangen 'Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)'. Desværre blev det den eneste sang, vi nogensinde lærte at kende fra hende. Disse identiske tvillinger fra Australien udgav hitsinglen 'Untouched'. Disse piger udgiver stadig musik, men det er ikke blevet til andre store hits. Yes, Paris Hilton er også at finde på denne liste. I 2006 udgav hun nemlig singlen 'Stars Are Blind', som endte med at blive et moderat hit verden over. I dag er hotelarvingen 34 år gammel. Hun udgiver stadig musik en gang imellem, men uden den store succes. Til gengæld tjener hun kassen på at være dj. I 2004 blev 'The Reason' et stort hit. Sådan ser forsangeren Doug Robb ud i dag. Hoobastank havde både udgivet musik inden og er også fortsat efter, men aldrig opnået samme mainstreamsucces som med 'The Reason'. 'All the Things She Said' blev udgivet af denne russiske pigegruppe i 2002. Videoen til sangen skabte opsigt, fordi de to piger kysser. Den var nok ikke gået i Putins Rusland i dag. I Vesten var de et one-hit wonder, men har solgt rigtig mange plader i Rusland. I 2003 var de med i Melodi Grand Prix. I 2004 spillede de under Vinter OL i Rusland. I 2005 fik Anna David sit gennembrud med den hårdtslående sang 'Fuck Dig'. I dag er hun 30 år. Hun har udgivet flere sange og album siden 2005, men uden den store succes. Hun har været med i Vild med dans og Toppen af poppen og fundet succes som en musicalstjerne. I 2001 skrålede mange af os med på 'Wherever You Will Go' med bandet The Calling. Her er frontmanden Alex Band. Sådan ser forsangeren ude i dag (For en god ordens skyld er det ham til højre). Det blev til endnu et album fra bandet i 2004, i 2005 gik de i opløsning og i 2013 blev de så gendannet igen. I 2006 hittede Cassie med 'Me & U'. Hun har udgivet flere sange siden, men de har aldrig opnået samme succes. I dag er hun 28 år og kærester med P. Diddy. I 2005 hittede Daniel Powter med sangen 'Bad Day'. I dag er han 44 år og ser sådan her ud. Han har udgivet sit seneste album i 2012, som cirka ingen har hørt om.

Er du klar til en tur ned af nostalgiens vej? Vi har samlet en lister over nogle af de one-hit wonders, der hittede stort i 00'erne.

One-hit wonders er jo kendt for kun at have udgivet én sang, som har fået kæmpesucces, hvor deres efterfølgende musik aldrig når hittet til sokkeholderne.

GALLERI: Her er kendis-stemmerne bag legendariske tegnefilmsfigurer
GALLERI: Her er kendis-stemmerne bag legendariske tegnefilmsfigurer

Klik igennem galleriet øverst for at se, hvordan musikerne ser ud i dag

GALLERI: Disse kendisser danner par på film og i virkeligheden
GALLERI: Disse kendisser danner par på film og i virkeligheden

Her kan du lytte til sangene, hvis du trænger til at genopfriske dem:

Christine Milton - SuperstarAmerie - 1 Thing

Lumidee - Never Leave You

The Veronicas - Untouched

Paris Hilton - Stars Are Blind

Hoobastank - The Reason

t.A.T.u. - All The Things She Said

Anna David - Fuck Dig

The Calling - Wherever You Will Go

Cassie - Me & U

Daniel Powter - Bad Day

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Mean Girls' ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx