Af - 07/06-17 21:12

Justin Bieber shopper amok inden koncert i Norge: Køber for 70.000Justin Bieber shopper amok inden koncert i Norge: Køber for 70.000

Stjernen skal på eventyr i Norge. Se her, hvor han skal hen.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: De sjoveste billeder fra Bieber-koncerten i Danmark.

For en verdensstjerne som Justin Bieber er det ingen sag at svinge dankortet uden at kigge på beløbet, og det var da også præcis, hvad den 23-årige canadiske popstjerne gjorde onsdag i den norske by Stavanger, hvor han tilsyneladende har købt for over 70.000 kroner campingudstyr.

Det skriver norske TV 2.

Mediet har talt med assisterende butikschef i sportsforretningen Platou, som onsdag eftermiddag oplevede en noget større indtjening, end han normalt er vant til, da en ung canadisk mand, som viste sig at være Justin Biebers assistent, pludselig trådte ind ad døren og begyndte at spørge efter telte og andet udstyr.

Anmeldere: Bieber viste format ved koncert i Aarhus
Anmeldere: Bieber viste format ved koncert i Aarhus

»Han skulle have et telt og campingudstyr. Jeg talte og fortalte lidt om de forskellige typer, vi har. Da jeg talte om prisforskellene, sagde han, 'at prisen betyder ikke noget,'« fortæller den assisterende butikschef Svein Telstø til TV 2 Norge.

Mediet har set kvitteringen for købet, som den assisterende butikschef har vist frem, og den viser, at Justin Bieber og hans hold bestemt har shoppet amok i den norske sportsforretning. 91.892 norske kroner er blevet spenderet, hvilket svarer til lige godt 72.000 danske kroner.

Arrangør raser over forældre efter Bieber-koncert
Arrangør raser over forældre efter Bieber-koncert

På kvitteringen fremgår det blandt andet, at der er blevet købt fire soveposer til 3.500 kroner stykket. Derudover købte Biebers hold blandt andet primus-køkkengrej, rygsække, varme jakker og huer.

Hele shoppingturen var overstået på godt 20 minutter, hvorefter en stor Mercedes, der holdt ude foran, blev fyldt op med de nye ting.

Mandag gav verdensstjernen Justin Bieber koncert på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus foran godt 40.000 fans. Koncerten er efterfølgende blevet kritiseret for at være dårligt arrangeret, mens Justin Bieber selv har modtaget ros fra de fleste anmeldere.

Her er 9 GENIALE øjeblikke fra Justin Bieber-koncerten
Her er 9 GENIALE øjeblikke fra Justin Bieber-koncerten

Siden er han draget mod Norge, hvor han onsdag aften giver koncert for 30.000 mennesker i Stavanger. Hans næste koncert herefter er først i Stockholm på lørdag, og det får TV 2 Norge til at spekulere i, om Justin Bieber og hans følge mon planlægger en campingtur i den norske natur.

Svein Telstø fortæller til mediet, at Biebers hold spurgte ind til forskellige ting i forhold til at tage på campingtur, men da han tilbød dem et kort, blev de tilbageholdende med, hvad de præcis skulle.

ANMELDELSE: Justin Bieber er endelig blevet voksen
ANMELDELSE: Justin Bieber er endelig blevet voksen

Han anbefalede dem dog alligevel at gå vandreturen til den norske klippe Trolltunga eller Preikestolen.

Justin Bieber er i øjeblikket i gang med en turné i Europa, som foreløbigt slutter med en koncert i London den 2. juli.

LÆS OGSÅ: Kæmpe kø-kaos før Bieber koncert i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx