Af - 24/03-14 17:05

Christopher er Danmarks JustinChristopher er Danmarks Justin

Christopher er klar med et nyt album. Se MX's mening her.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Da Christopher albumdebuterede i 2012 ’Colours’, var han et håbefuldt talent med potentiale til at blive en kommende popstjerne.

To år senere – hvor efterfølgeren ’Told You So udkommer – er situationen en anden: Selv om han kun lige har rundet 22, er Christopher nu et så stort og kendt navn, at forventningspresset er øget betydeligt (det kuldsejlede forhold til Medina er uden tvivl også en faktor).

Christopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokere
Christopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokere

Og hvordan svarer man så bedst igen på omverdenens opmærksomme blikke? Med et frisk pust af et album, der ubesværet og ligefremt charmerer sig ind i pophjertekulen.

Som med debutalbummet kan man indvende, at Christophers Justin Timberlake-inspiration er voldsom, men omvendt er det jo ikke det dårligste forbillede, hvis man vil lave langtidsholdbare ørehængere.

Hør Christopher synge sine fans beskeder
Hør Christopher synge sine fans beskeder

Og selv om ’Told You So’ ikke byder på samme supersoniske produktioner, som Justin har præsteret i selskab med Timberland, er rygraden på albummet en fokuseret sangskrivning og stram orkestrering – ikke ulig Pharrells nyligt udkomne ’G I R L’ – der flere gange løfter lytteren op i den syvende pophimmel.

Titelnummeret skabte allerede sidste år opmærksomhed med sine funky vibes, og i samme afdeling er den orgeldrevne, fnuglet groovende ’Doctor’, den regulært liderlige ’Nympho’ og den fingerknips-triggende ’Mama’.

Nej, du dør ikke af jalousi Medina
Nej, du dør ikke af jalousi Medina

Mindre interessant er det, når der går Grand Prix-buldren i den på ’High on Life’ (der låner rigeligt fra Katy Perrys ’Firework’), eller når svulstigheden får frit spil på ’Remind You’.

Men det er detaljer i forhold til en overordnet opløftende lytteoplevelse.

Vores hjerner er totalt konservative, når det kommer til musik
Vores hjerner er totalt konservative, når det kommer til musik

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx