Af - 30/09-16 21:08

22-årige Lisa: 'Det er blevet nemmere at være fan af Justin Bieber'22-årige Lisa: 'Det er blevet nemmere at være fan af Justin Bieber'

Søndag giver Justin Bieber koncert i Parken. Siden sidste besøg i 2013, er teenageidolet blevet voksen, han har fået ’voksne’ fans, og det er blevet nemmere at holde af ham, fortæller fanklub-formand Lisa Kastleen.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det er helt klart blevet nemmere at være fan af Justin Bieber. Tidligere var der en utrolig negativ stemning omkring ham, og jeg har oplevet at blive kaldt for luder, når jeg for eksempel tog til London for at se ham optræde. I dag er der en helt anderledes, afslappet stemning omkring ham.

Husk regntøj i Parken: Her sender Justin Bieber en snotter mod sine fans
Husk regntøj i Parken: Her sender Justin Bieber en snotter mod sine fans

Sådan fortæller 22-årige Lisa Kastleen, der som administrator for den danske Facebook-fanside har fulgt Justin Bieber, siden han i 2008 blev opdaget på Youtube, og lynhurtigt blev verdens største tween-idol.

- Man kan mærke, at der er kommet mere respekt omkring ham. Da han var yngre, kunne man se, han havde en gave, men han lavede måske ikke den bedste musik. Nu behøver man ikke diskutere det mere. Nu er folk med på, at han er talentfuld.

Lisa Kastleen var i sidste uge i Paris for at se Justin Biebers aktuelle show. Det var en meget bedre oplevelse end Biebers sidste verdensturné.

Christina betalte 6500 kroner for et billede med en papfigur af Bieber
Christina betalte 6500 kroner for et billede med en papfigur af Bieber

- Sidste gang (da Justin Bieber spillede i Parken i 2013, red.) var han pisseskæv og ikke så fokuseret. I Paris hyggede han sig på scenen. Det var ikke så stramt koreograferet. Det var mere intimt og mere live. Det bliver super fedt på søndag.

Søndag er planen, at de danske fans skal holde et skilt op foran Justin Bieber med teksten ’Proud’ under nummeret ’Purpose’.

- Det synes vi passer godt til hans udvikling de sidste år. Vi er så stolte over den person, han er blevet. Der er ikke så mange, der hader ham mere, og det er dejligt.

Lisa og veninde da de var i Paris til Justin Bieber-koncert.

VIDEO: Her bliver Justin Bieber angrebet på diskotek i Tyskland
VIDEO: Her bliver Justin Bieber angrebet på diskotek i Tyskland

LÆS OGSÅ: Medie: Det er slut mellem Justin Bieber og hans nye kæreste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx