Af - 01/09-15 14:48; Opdateret: 10/09-15 10:40

TV: Linda P: - Jeg har det så godt nu, at jeg ikke aner, hvad jeg skal skrive omTV: Linda P: - Jeg har det så godt nu, at jeg ikke aner, hvad jeg skal skrive om

Komikeren Linda P har netop udgivet albummet ‘Just Divorced’, som handler om kærlighed, mandeludere og hendes skilsmisse.

VI HAR BEDT JER, KÆRE LÆSERE, OM AT STILLE LINDA P SPØRGSMÅL. I KAN SE HENDES SVAR I VIDEOEN LIGE OVEN OVER HER.

Den 31-årige komiker Linda P er klar med et nyt album, der er på gaden nu. Albummet hedder 'Just Divorced' og indeholder både gamle og nye sange.

Vi fik besøg af Linda P til en snak om albummet, og de temaer, som hun kommer ind på.

‘Just Divorced’
- Mange af sangene er skrevet i forhold til min skilsmisse og i den periode. Derfor tænkte jeg, at det ville give mening, at det hedder ‘Just Divorced’. Jeg havde også overvejet at kalde det ‘Når anmelderne er gået i seng’, fordi folk tror, det er spændende med anmeldelser. Men det er ikke noget komikere læser.

Linda P: Jeg var et stort kaos af usikkerhed
Linda P: Jeg var et stort kaos af usikkerhed

Privatlivet
- Jeg har aldrig haft et filter. Når man læser en selvbiografi, gider man ikke læse om nogen, der har vundet i Lotto. Man vil gerne have snavset, men ikke på ‘Se & Hør’-ludermåden. Det kan være, at folk kan relatere til mine problemer. Måske er jeg ikke den eneste, der er et fuck up. Jeg har ikke noget problem med at udlevere mig selv, så længe der er en mening med galskaben.

‘Det’ okay’
- Jeg havde aldrig haft en grund til at skrive en alvorlig sang, dels fordi jeg er komiker, og dels fordi jeg ikke havde prøvet at slå mig på kærlighed før. Jeg er altid den første til at skride, så jeg ikke selv bliver forladt. Men så kom der en dag, hvor jeg ikke var den første til at skride. Jeg skulle ud med det og skrev en sang - ‘Det’ okay’ - som var rar at få skrevet.

‘Mandeluder’
- Sangene er primært kærlighedssange, men der er en enkelt sang, som hedder ‘Mandeluder’. Den handler om mænd, der ikke er særlig søde. Det er lidt indadvendt bashing, fordi jeg også kan være en kvindelig mandeluder. En mandeluder er det, man i gamle dage ville kalde ‘en værre en’. Jeg synes ikke, at det var helt lige så catchy at kalde sangen for ‘En værre en’.

TopGunn: - Det er ikke mere skuespil end da jeg lavede ‘Danmark har talent’
TopGunn: - Det er ikke mere skuespil end da jeg lavede ‘Danmark har talent’

At have det godt
- Jeg har det simpelthen så godt nu, og det er frygteligt. Jeg aner ikke, hvad jeg skal skrive om. Det er nemmere at skrive, når man har været igennem en lorteperiode i sit liv. Jeg kan ikke sidde at skrive om, at jeg drikker te og får noget ud af dagen. Det gider inden høre om.

0Skilsmissen
- Da vi blev gift, kiggede vi på hinanden og tænkte: ‘Lur mig, om det her ikke ender i en skilsmisse.’ Det var i stedet for at få en hund, som de fleste homoer gør, inden de bliver insemineret. Vi blev gift for at sætte et permanent plaster på et sår, som vi sammen havde fået skabt i forholdet. Jeg tror, at vi begge to viste, at det var en lappeløsning.

At være voksen
- Jeg tror sgu, at jeg er der. Det ved jeg ikke, om man kan sige, når man er 31 år, men jeg synes, jeg har oplevet en del. Nu er det sjældent, at jeg roser mig selv, men der er en del mennesker, som har læst et interview med mig i Eurowoman om kærlighed. ‘Ej, hvor er du klog’, har de sagt. Og jeg tænkte: ‘Ja, det er jeg sgu.’ Det bliver man jo, hvis man har været igennem meget lort.

SE MUSIKVIDEOEN TIL 'DET' OKAY' HER:

Emma og Maria tog røven på de danske komikere: - Sanne Søndergaard så ikke for glad ud, haha
Emma og Maria tog røven på de danske komikere: - Sanne Søndergaard så ikke for glad ud, haha

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx