Af Joy Fryd Larsen - 16/05-17 08:37; Opdateret: 16/05-17 08:50

Husker du 'Gangnam Style'? Nu er Psy tilbage med TO nye videoerHusker du 'Gangnam Style'? Nu er Psy tilbage med TO nye videoer

For en uge siden udkom den sydkoreanske superstjerne Psy med hele to nye sange med dertilhørende videoer. De er allerede blevet set mere end 37 millioner gange på Youtube.

Bildstrecke im Grossformat »

Oppa Gangnam Style

Hvem husker ikke den sydkoreanske ørehænger fra juli 2012, 'Gangnam Style', der på rekordtid erobrede førstepladsen på hitlisterne i intet mindre end 30 lande.

Sangen blev hurtigt den mest afspillede på Youtube med over 2.840.720.000 visninger - og det var to milliarder ottehundredefyrre millioner syvhundredetyvetusinde visninger - som tallet lyder tirsdag morgen.

Siden har den 39-årige K-popstjerne Psy, der har det borgerlige navn Park Jae-Sang, udgivet en mindre række hits, herunder 'Gentleman' fra april 2013, og nu er han atter tilbage. Ikke bare med én video, men med to.

Husker du 'Gangnam Style'? Nu er PSY klar med et helt album
Husker du 'Gangnam Style'? Nu er PSY klar med et helt album

Stilen er den samme som altid: En festlig melodi, velkoordinerede dansetrin, farverige kulisser og satiriske undertoner.

Begge sange udkom 10. maj og er siden blevet afspillet mere end 37 millioner gange alene på Youtube. Den ene hedder 'New Face', og i videoen har Psy fået tidens helt store blærerøvsdansetrin med - nemlig dabbing:

Derudover har Psy udgivet sangen 'I luv it', der har fint besøg af en anden viral sangstjerne, nemlig Pikotaro, der står bag hittet 'Pineapple Pen' fra november 2016:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Thomas Frank arbejder for FCM-boss:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx