Af - 07/08-16 01:14

Du kan ikke fucke med Tim Christensen: Dizzy Mizz Lizzy lagde Smukfest nedDu kan ikke fucke med Tim Christensen: Dizzy Mizz Lizzy lagde Smukfest ned

Perfekt rock-koncert uden de store dikkedarer.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

Efter Sias underlige avantgarde-forestilling fredag, tog Tim Christensen og Dizzy Mizz Lizzy lørdag aften folkfesten tilbage til Smukfest med en koncert lige ud af landevejen. Med masser af oldschool retro-rock, fællessang og fadølsdans som hele Danmark kan lide det, var alt tilbage, som det skulle være.

Smukfest-galleri: Kan du gætte hvad 'Pegasus', 'lejrchefen' og 'Darth Vader' laver til dagligt?
Smukfest-galleri: Kan du gætte hvad 'Pegasus', 'lejrchefen' og 'Darth Vader' laver til dagligt?

Suspekt var sat til at underholde teenagerne på Stjernescenen. Dem var der mange, der ville se, så der var som sådan ikke propfyldt foran Bøgescenen, da Dizzy Mizz Lizzy gik på, men man kan også sige, at det er ved at være et par sæsoner siden, at vi gik amok over 90'er bandets comeback, så nu er det kun den hårde kerne, der står tilbage og glæder sig til at høre 'Silverflame', 'Waterline' og alle de andre.

Dizzy Mizzy Lizzy kan efter et par comeback-turneer nu se fremad og insistere på at spille nye, ukendte sange. De løfter måske ikke stemningen ude blandt publikum, men de giver energi til bandet, så de stadig finder glæde ved at spille de gamle slagere - og så er alt vel tilgivet, at man ikke lige kender omkvædet på halvdelen af setlisten.

Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger
Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger

I aften skulle man tre nye sange igennem, før Tim Christensen brølede 'Hvad så Smukfest' ud over scenen og slog tonen an til 'Barbed Wire Baby's Dream'.

Herefter fulgte det ene effektive guitarriff efter det andet, og det så ud til at Smukfest-publikummet elskede at blive rusket igennem efter et par dage med masser af gnidningsfrit popmusik. Det var lækkert at der for engang skyld blev spillet højt på Bøgescenen.

Dizzy Mizz Lizzy bringer som sådan ikke noget nyt på bordet, og det hele er både set og hørt før. Men det fungerer, og med Tim Christensen forrest på scenen kan det aldrig gå helt galt.

SE VIDEO: Jesper går amok i tarteletter - spiser 15 på et kvarter
SE VIDEO: Jesper går amok i tarteletter - spiser 15 på et kvarter

Du kan ikke fucke med Tim C., og derfor sluttede lørdag aften på Smukfest med en solid sejr uden at nå udover det sædvanlige.

4 ud af 6 stjerner.


LÆS OGSÅ: Mick Øgendahl: Her er sandheden om min 'krig' med Anders Matthesen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx