Af - 07/04-14 20:00

Danmarks største popsangerinde: Jeg har svært ved at slappe afDanmarks største popsangerinde: Jeg har svært ved at slappe af

Med sine 186 centimeter er Clara Sofie måske verdens største kvindelige popsangerinde. Men hun er ikke bare høj, hun er også sindssygt produktiv.

storybild

(Billede: Sony Music)

Hun blev kendt for at synge 'Når tiden går baglæns', men for Clara Sofie foregår livet i fuld fart fremad. Metroxpress mødte den energiske sangerinde på dagen, hvor hun udsendte sit nye album 'Gennem Himlen'.

- Jeg har helt sommerfugle i maven. Jeg har siddet på Facebook de sidste tyve minutter og tjekket beskeder, griner Clara Sofie, før hun rejser sig op og hilser.

Hendes album 'Gennem Himlen' er netop udkommet, og i 'Go Morgen Danmark' har de to anmeldere kort før vores møde givet hende fine ord med på vejen.

Anders Breinholt: 'Jeg tudede sidst de spillede på Roskilde'
Anders Breinholt: 'Jeg tudede sidst de spillede på Roskilde'

- Jeg plejer egentlig ikke at læse anmeldelser, men jeg vil jo også gerne have, at folk tager stilling til det, jeg laver. Det værste var, hvis de var ligeglade, siger Clara Sofie, som dog ikke fik set tv-anmeldelsen.

- Jeg var her til morgen forbi en af mine veninder for at låne tøj. Det er sjovt, du nævner 'Go' Morgen Danmark', for jeg skal optræde derinde i morgen.

Medina udgiver chok-album
Medina udgiver chok-album

Clara Sofie fortæller om sit nye album. Hun har kogt livets store følelser som 'kærlighed', 'sorg', og 'lidenskab' ned til 11 sange.

- Jeg føler store følelser hele tiden. Det kan godt være anstrengende engang imellem, men det gør jeg. Jeg har heldigvis en stabil kæreste, som forstår at stå som en klippe, mens jeg kører op og ned.

Kendte danske musikere nægter 'at køre den ind med penis'
Kendte danske musikere nægter 'at køre den ind med penis'

- Jeg arbejder hele tiden oppe i hovedet. Jeg er sindssygt utålmodig og skriver nye sange hele tiden. Jeg kan ikke nå at udsende dem alle sammen selv, så nogle gange sender jeg dem videre til andre, fortæller hun og nævner kort et kommende engelsk projekt, som hun dog ikke kan sige noget videre om indtil videre.

- Jeg har – 7-9-13 – endnu ikke haft en skriveblokering, som jeg hører rigtig mange artister har. Jeg skriver bare hele tiden.

Christopher er Danmarks Justin
Christopher er Danmarks Justin

Kan du finde ud af at slappe af?

- Jeg har svært ved det, for det er jo mit liv, og jeg går så meget op i det. Jeg arbejder hele tiden oppe i hovedet.

Hvornår var du sidst på ferie?

- Jeg har aldrig taget på backpack-rejse eller noget i den retning. Jeg kan bedst lide at tage af sted med et bestemt formål. Jeg prøvede sidste vinter for første gang at tage på badeferie. Vi tog til Thailand i to uger, og det var fedt, selvom jeg ikke kunne lade være med at tjekke telefonen engang imellem.

X Factor-favorit: Jeg er ikke den nye Bieber
X Factor-favorit: Jeg er ikke den nye Bieber

Clara Sofie planlægger ikke at holde fri de næste mange måneder. De næste par dage står den på release-koncerter, så hedder det sommerfestivaler før hun tager på en regulær Danmarksturné til efteråret.

- Jeg satser på først at skrive min bedste sang, når jeg fylder 90. Så stopper det hele med et brag.

LÆS OGSÅ: Anti-virus firma advarer mod Biebers nyeste single

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
2.400 år gammelt ansigt kan blinke...
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx