Af - 28/04-16 10:33

Citybois glæder sig til at bevise hvad de kan på Grøn KoncertCitybois glæder sig til at bevise hvad de kan på Grøn Koncert

Anthon og Thor ser frem til at nå ud til et bredere publikum, når de spiller på Grøn Koncert til sommer.

Anthon og Thor fra Citybois har aldrig været på Grøn Koncert.

Der var engang, hvor Thor skulle have været derhen med sin mor for at se Nik & Jay, men da de steg ud af toget, havde de mistet billetterne. Derfor kom de aldrig.

Men nu tager han revanche. I år er Citybois nemlig kommet på plakaten til Grøn Koncert, hvor de skal optræde sammen med dj-duoen Lågsus, Emil Stabil og Gilli.

- Det er så svedigt. Jeg troede aldrig, at vi skulle stå på den scene, siger Thor Farlov.

Citybois får stor anerkendelse: Nu skal de på turné med de største
Citybois får stor anerkendelse: Nu skal de på turné med de største

De to drenge glæder sig over at være blevet inviteret med til de populære koncerter, der rammer otte byer i slutningen af juli.

- Jeg synes, vi er godt på vej til at blive accepteret af branchen. Det går hele tiden fremad, siger Anthon Edwards med henvisning til, at de nu står på samme plakat som Suspekt, D-A-D og De eneste to.

Men især ét navn glæder drengene sig til at hænge ud med bag scenen, når det hele går i gang.

QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?
QUIZ: Fra Westlife til Citybois - har du styr på dine boybands?

- Vi glæder os til at hænge med Nik & Jay og se dem for første gang. Dem har vi aldrig mødt før, og jeg har aldrig set dem live. Jeg er megafan! siger Thor Farlov.

Selv om bydrengene elsker at optræde for deres fans, så glæder de sig også til lidt af en udfordring, når de skal optræde for et publikum, der ikke nødvendigvis er der for at se dem.

- Det bliver fedt at sætte det på prøve. Det er fedt at nå bredere ud. Måske når vi ud til dem, som ikke synes, vi er fede. Men nu kan vi overbevise dem om, at vi faktisk godt kan det her, siger Thor Farlov.

Hun kysser med Anthon fra Citybois - i sine tekster
Hun kysser med Anthon fra Citybois - i sine tekster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx