Af - 02/03-15 12:05

Pede B klar med nye album: Jeg har ikke haft et radiohit siden 2009Pede B klar med nye album: Jeg har ikke haft et radiohit siden 2009

Rapperen Pede B er på gaden med sit mest personlige album til dato.

Pede B gav tre trofaste fans en uforglemmelig oplevelse. Se det i videoen herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hvordan er en musiker dagen inden en albumudgivelse? I dag udgiver rapperen Pede B sammen med DJ Noize albummet ‘Byggesten’, der allerede har fået flotte anmeldelser og masser af forudbestillinger, så vi stillede ham spørgsmålet, da vi fik ham i røret.

- Jeg er totalt rastløs og går og slår mig selv over hånden, så jeg ikke drikker 40 kopper kaffe, lyder det med et grin fra rapperen, der i forbindelse med lanceringen har masser af interviews og pligter på de sociale medier, så albummet kan nå så bredt ud som overhovedet muligt.

- Vi har en udsolgt koncert i Vega på lørdag, men vi har slet ikke kunnet øve i denne her uge, fordi jeg løber rundt omkring i landet og prøver at ordne alting. Så vi måtte øve til showet i sidste uge. Jeg føler mig dog komfortabel.

'Pede B - Danser Ikk' fra det nye album:

Albummet kalder han sit mest personlige til dato.

- Titlen henviser til alle de oplevelser og begivenheder, som har gjort en til det menneske, man er i dag. Altså, de byggesten man består af. Derfor kommer jeg ind på en lang række ting fra mit eget liv, som jeg føler kendetegner mig som menneske i dag, siger han.

Pede B er kendt som en yderst erfaren battle-rapper, og det smitter af på hans musik, der sjældent bliver spillet i radioen, hvor popmusikken dominerer. I stedet har han en loyal fanbase, forklarer han.

- Jeg har ikke haft et nummer i radioen siden 2009, men vi har masser af forudbestillinger, og jeg kan allerede nu se, at vi kommer til at få en pæn placering på albumhitlisten i næste uge, lyder det fortrøstningsfuldt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx