Af - 22/06-17 18:33

Se billederne: Svensk popstjerne viste bryster under Tinderbox-koncertSe billederne: Svensk popstjerne viste bryster under Tinderbox-koncert

Den svenske popsanger Tove Lo valgte at hive op i sin gule top og vise sin bare overkrop, da hun torsdag gav koncert på årets Tinderbox Festival i Odense. Og det er der en helt særlig årsag til. Det har den svenske popstjerne tidligere været ude og fortælle.

storybild

Tove Lo smed toppen for en kort stund da hun gav koncert på Blue Stage, Tinderbox i skøn solskin torsdag d. 22. juni 2017. Foto: Helle Arensbak

Under kæmpehittet 'Talking body' hev Tove Lo op i sin gule top og viste sine bryster. Alt sammen til stor jubel fra de mange både kvinder og mænd foran den blå scene på festivalen. Og hvis man ikke viste bedre, så kunne man få sin fadøl galt i halsen. Men det var en helt bevidst handling fra stjernen.

Det er nemlig langt fra tilfældigt eller første gang, at den svenske popstjerne viser sin overkrop frem under en koncert. Faktisk er det blevet noget, hun er berømt over store dele af verden for.

Tove Lo smed toppen for en kort stund da hun gav koncert på Blue Stage, Tinderbox i skøn solskin torsdag d. 22. juni 2017. Foto: Helle Arensbak

Og der er en ganske god grund til, at Tove Lo, som har det borgerlige navn Ebba Tove Elsa Nilsson, ikke er bleg for at vise store dele af sin krop frem.

Det har den svenske popstjerne tidligere forklaret i interviews.

Ny verdensstjerne klar til stor dansk festival
Ny verdensstjerne klar til stor dansk festival

Hun viser nemlig bar hud for at afseksualisere kvindekroppen.

»Vi går så meget op i vores udseende, at folk tror, det betyder noget. Det gør det ikke. Det er okay ikke at være smuk. Hver gang du ser en nøgen kvinde i medierne, bliver det altid gjort seksuelt. Jeg drømmer om en verden, hvor kvinder kan være nøgne på samme måde som mænd kan,« har Tove Lo fortalt til musikmediet NME.

Den svenske sanger er heller ikke bange for at vise sig frem på sociale medier, herunder Instagram, hvor hendes besked er ganske simpel, da kjolen tydeligt viser en livmoder.

Uterus dress for #ARIAS 😘 MADE BY @emeliejanrell @crapdiem

Et opslag delt af Tove Lo (@tovelo) den

Mød Tinderbox' vilde svensker: Hun onanerer og viser bryster
Mød Tinderbox' vilde svensker: Hun onanerer og viser bryster

Tove Lo har også tidligere markeret sig i 'Free the nipple'-bevægelsen, hvor målet er, at det skal være lige så legalt for kvinder som for mænd at vise brystvorter.

Og netop derfor er hun ikke bleg for at vise sit bryst frem under koncerter som den i Tusindårsskoven torsdag.

Sidste år udgav Tove Lo sit andet album med navnet 'Lady Wood' og i den forbindelse fik hun meget medieomtale, da hun også udgav en lille kortfilm, 'Fairy Dust', hvor den svenske stjerne mod slutningen kunne ses onanere. Videoen blev fjernet fra Youtube, men blev siden lagt op igen med en advarsel om grafisk indhold.

Og videoen var også med er klart formål: at ophæve forskellen mellem nøgenhed hos kvinder og mænd.

Tove Lo i 2015. Foto: STEVE MARCUS

Tilbage i 2015 fortalte hun, hvorfor hun begyndte på at vise sin krop frem:

»Det var sådan lidt, hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det? Jeg skal gøre det, hvis jeg har lyst til at gøre det, og det får en masse mere - og drenge - og at køre, og flere af dem er begyndt at smide tøjet foran mig på scenen,« forklarede Tove Lo og uddybede:

»Jeg hader, når folk siger til mig, at der er noget, jeg ikke kan gøre, fordi jeg er en pige, så gør jeg det bare dobbelt så meget,« forklarede hun til MTV ifølge Daily Mail i forbindelse med Bonaroo-festivalen.

Hvordan koncerten med Tove Lo gik på Tinderbox kan du læse meget mere om, i vores anmeldelse senere på dagen.

LÆS OGSÅ: For fræk til YouTube: Tove Lo giver sig selv finger i ny musikvideo

LÆS OGSÅ: Radiopop med hjerte

LÆS OGSÅ: Svensk popstjerne fortsætter nøgen-kampagne: Ankom i gennemsigtig vagina-kjole

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx