Af - 23/09-16 18:41

Ny single: Derfor er Nik for første gang alene uden JayNy single: Derfor er Nik for første gang alene uden Jay

Siden Nik & Jay bragede frem på den danske musikscene i 2002, har de været en uadskillelig hitmaskine. Nu har Rasmus Walter gjort det umulige og inviteret Nik alene med på sin nye single ’Ingenmandsland’.

storybild

Nik har for en kort stund forladt Jay. Rasmus Walter skriver fredag dansk musikhistorie, når han udsender singlen ’Ingenmandsland’ med den ene halvdel af den populære hitduo som feature.

Det er både første gang, at Nik & Jay ikke udsender et nummer sammen, og første gang, at Rasmus Walter har skrevet et nummer med en anden kunstner.

- Jeg fik allerede den geniale ide at lave noget med Niclas i forbindelse med min forrige plade, men jeg ved ikke, om det var mangel på mod eller tanken om, at man ikke kan bryde Nik & Jay, der gjorde, at jeg først fik spurgt nu, fortæller Rasmus Walter, der inviterede Nik i studiet for at se, om de kunne arbejde sammen.

Nik

Eksperter: Her er Gulddrengs geniale hit-hemmelighed
Eksperter: Her er Gulddrengs geniale hit-hemmelighed

- Niclas brænder så meget for musik. Han havde uendelig mange ideer og forslag til, hvordan vi kunne lave tingene, så det var bare at tappe løs. Han var den perfekte at få taget sin co-writer mødom af, haha.”

Nik udtaler i en pressemeddelelse om samarbejdet:

- Rasmus har den sjæl, smil, ægthed og dygtighed, der lader en kunstner hvile i sig selv. En sjælden kombination disse dage. Da han spurgte mig, om vi skulle lave noget sammen, blev jeg meget beæret og samtidig vidste jeg, at det ville en spændende udfordring, og jeg vidste, der ville være rigtig meget på spil, og jeg ville være ude af min comfortzone. Derfor gjorde jeg det. Jeg er meget stolt af at være med på dette værk.

Efter krise: Nik & Jay beviste endnu engang at de er kongerne af dansk pop
Efter krise: Nik & Jay beviste endnu engang at de er kongerne af dansk pop

Rasmus Walter tilføjer til metroxpress, at samarbejdet gik så godt, at de skrev endnu et nummer sammen, som også er med på hans kommende album, der er planlagt til at udkomme den 28. oktober.

- Jeg har også skrevet et nyt nummer med Shaka Loveless og Fridolin Nordsø, som hedder ’Frit fald’, så nu er der åbnet for slusen. Nu skal der bare arbejdes sammen med en masse forskellige hele tiden. Bare ærgerligt man skal dele kodapengene, haha.

Pop pop: Nik & Jay er tilbage efter to år i studiet
Pop pop: Nik & Jay er tilbage efter to år i studiet

Jay

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx