Af - 30/06-17 13:18; Opdateret: 30/06-17 14:02

Verdensstjerne modtog mystisk brev: Nu har hun delt det på nettet - og folk er nærmest i chokVerdensstjerne modtog mystisk brev: Nu har hun delt det på nettet - og folk er nærmest i chok

Sangerinden Annie Lennox har modtaget et brev, som mange musikere vil give deres højre arm for at få.

storybild

Annie Lennox (Billede: REUTERS/Stefan Rousseau)

På Facebook har den legendariske sangerinde delt et billede af brevet, som hun har modtaget fra en Kylie, der står for at finde nye musiknavne til en radiostation i Los Angeles.

Læser man Kylies brev til Annie Lennox lader det til, at brevskriveren ikke er nogen ørn til at huske pophistoriens store kvindestemmer. For Kylie har hørt Annie Lennox' musik på nettet og vurderer i første omgang, at 'hun har potentiale'. Og vedkommende hjælper hellere end gerne til med at få flere radiostationer til at spille sangerindens numre. Marketing-delen kan Kylie også assistere med og skaffe finansiering til - hvis altså 'de høje herrer' tager godt imod sangene.

Mand afleverede tre våben til politiet og gik: Nu vil de MEGET gerne tale med ham
Mand afleverede tre våben til politiet og gik: Nu vil de MEGET gerne tale med ham

'Jeg kan virkelig lide, hvad jeg hører', fortsætter Kylie.

'Hvis du er interesseret, så send en Mp3 med din seneste single. Så sender jeg den videre til vores programredaktør Glenn og undersøger, om han er interesseret i at sende den i rotation,' lover Kylie samtidig.

Det står i løbet af skrivelsen mere og mere klart, at Kylie ikke ved, at 62-årige Annie Lennox er en kæmpestjerne. Lennox slog igennem med Dave Stewart i Eurythmics i 1983 med 'Sweet Dreams (Are Made Of This)'. Hun har siden været med til at definere lyden af 80'erne og lægger stemme til adskillige ikoniske hits som 'Here Comes the Rain Again' og 'When Tomorrow Comes'. Dertil skal i øvrigt lægges en lang solokarriere.

Dylan afleverer nobelforelæsning fem dage før deadline
Dylan afleverer nobelforelæsning fem dage før deadline

Annie Lennox har på sin Facebook-side delt et foto af brevet, og det har i skrivende stund fået mere end 20.000 personer fra hele verden til at synes godt om. Mange i kommentarfeltet er nærmest i chok over, at Kylie tilsyneladende ikke kender Annie Lennox. Næsten 7.000 har delt opslaget, der samtidig viser, at sangerinden tager Kylies brev med godt humør.

Ikonisk rapper pludselig død - blev kun 42
Ikonisk rapper pludselig død - blev kun 42

'Jeg tror, jeg har en chance,' lyder det spøgefuldt fra Annie Lennox på Facebook.

Se Annie Lennox' sjove opslag her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx