Af - 05/08-14 17:33

Barbara Molekos vilde Smukfest-minde: Spillede fem koncerter højgravidBarbara Molekos vilde Smukfest-minde: Spillede fem koncerter højgravid

Hun var syv måneder henne i sin graviditet men det afholdt ikke Barbara Moleko fra at optræde ikke mindre end fem gange på sidste års Smukfest. Lørdag vender hun tilbage til 'gerningsstedet'.

storybild

Barbara Moleko højgravid efter Smukfest 2013 (tv.) og Barbara Moleko tilbage på scenen juli 2014 (th.). (Billede: Instagram)

Lider du af graviditets-træthed? Så skulle du måske prøve en 'Barbara Moleko'.

Så kom Poul Krebs endelig på Instagram: Wafande forklarer
Så kom Poul Krebs endelig på Instagram: Wafande forklarer

Den seje sangerinde, der lørdag eftermiddag spiller på årets Skanderborg Festival, optrådte sidste år meget imponerende hele fem gange på samme festival (udover hendes egen koncert gæstede hun L.O.C.'s, DJ Static's, Djämes Braun og P3's fødselsdags-koncert) – selvom hun var syv måneder henne i sin graviditet.

- Det var jo mine åndehuller. Jeg gik ellers rundt og havde kvalme hele tiden, men når jeg stillede op på en scene, så forsvandt det alt sammen. Det hjalp mig virkelig igennem min graviditet at være på turné, husker Barbara Moleko tilbage.

Se kendissernes egne DMA-billeder
Se kendissernes egne DMA-billeder

- Det var en vildt fed sommer. Jeg ved ikke, hvor jeg fik al det overskud fra, men det gør mig helt glad indeni og tænke tilbage på.

I oktober blev Barbara Moleko så mor for første gang til en lille pige. Trods sin indirekte hovedrolle sidste år, skal datteren dog ikke med på festival i år. Hun skal passes af sin mormor.

- Hun skulle egentlig have været med, men da hendes mormor ikke har set hende ret meget her i sommer, så får de to kvalitetsdage sammen. Så kan vi andre få lov at danse lidt længere om aftenen, griner hun.

Dansk sangerinde er blevet mor
Dansk sangerinde er blevet mor

Barbara Moleko understreger dog, at det ikke altid er let at forlade sin datter til fordel for arbejde.

- Tilgengæld er jeg så heldig at have et job, hvor jeg kan have mange fulde dage med hende, hvor jeg for eksempel kan aflevere hende sent i vuggestue.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Regeringen klar med nyt udspil...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx