Af - 30/05-14 10:29; Opdateret: 30/05-14 11:19

George Michael udtaler sig for første gang efter akut hospitalsopholdGeorge Michael udtaler sig for første gang efter akut hospitalsophold

Sangstjernen George Michael og hans folk har hidtil nægtet at udtale sig efter sangerens mystiske kollaps og akutte hospitalsindlæggelse, som var længere end, man tidligere har indrømmet.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Den britiske sangstjerne, George Michael, meddeler nu sine mange fans, at han er 'frisk og veltilpas'.

Raskmeldingerne kom i dag, efter at sangeren endnu engang er blevet hasteindlagt på hospital efter et uforklaret kollaps.

Det fortæller britiske medier i dag, efter at en god ven sidste torsdag ringede efter akut hjælp fra George Michaels hus i den nordre del af London, hvorfra to ambulancer kørte den 50 årige sanger til et nærliggende hospital.

George Michael hasteindlagt på hospital
George Michael hasteindlagt på hospital

George Michael er nu hjemme igen ifølge sin agent Pollard, som i dag også indrømmer, at George Michael ikke kun var indlagt en enkelt dag, men flere.

- Han blev indlagt 22. maj og blev udskrevet i weekenden. Han har det fint og glæder sig til at udgive sin nye single i juli, oplyser agenten i en pressemeddelse i dag.

Ifølge de britiske medier hjemme måtte mandskabet fra to hidkaldte ambulancer behandle sangeren i sit hjem sidste torsdag fire timer i træk inden de kunne transportere ham til yderligere behandling på hospitalet.

Det er ikke første gang, at George Michael, hvis rigtige navn ifølge Daily Mail er Georgios Kyriacos Panagiotou, hasteindlægges.

Hans jævnlige forbrug af hash er flere gange de seneste år, blevet angivet som årsag til ikke blot klammerier med politet og trafikulykker, men også til et vaklende helbred og flere pludselige hospitalsindlæggelser.

Mand skulle ligne George Michael for at få job
Mand skulle ligne George Michael for at få job

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt eller dårligt nyt? Ingen ved...
bt.dk
LIGE NU: Medie - nu forlader...
bt.dk
Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx